Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MASKİ'de Abone Yönetimi Görüşüldü

Abone İşleri Daire Başkanı Öztozlu Gördes'i ziyaret etti.

Reklam
MASKİ'de Abone Yönetimi Görüşüldü
26 Şubat 2018 - 11:51
Reklam
Reklam
MASKİ Genel Müdürlüğü Abone İşleri Daire Başkanı Ali Öztozlu, incelemelerde bulunmak üzere ilçemizi ziyaret ederek Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Alp Safa Gökkaya ve MASKİ İlçe Şefi Türker Keskin ile istişarelerde bulundu.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yapılan çalışmaları yakından takip ediyor. Büyükşehir Belediyesi Gördes Koordinatörü Alp Safa Gökkaya ve MASKİ İlçe Şefi Türker Keskin ile görüşen Daire Başkanı Öztozlu, abonelik işlemleri ve süreçler hakkında istişarelerde bulundu. Öztozlu'ya ziyaretinde şube müdürleri Kerem Çetin ve Kemal Anaç eşlik etti.
Abonelere daha hızlı ve kaliteli hizmet
Vatandaşlarımızın memnuniyeti için 17 ilçede devam eden çalışmaları koordineli bir şekilde yürüttüklerini söyleyen Abone İşleri Daire Başkanı Ali Öztozlu, 'İlçelerimizdeki birimlerle sürekli iletişim halindeyiz. Abone yönetimi noktasında Manisalılar için neler yapabileceğimizi görüyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'ün talimatları doğrultusunda MASKİ Genel Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın memnuniyetini arttırmak ve işlemlerini hızlandırmak için yoğun tempoda çalışıyoruz' dedi.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2186 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum