MASKİ'den Su Tasarrufu Eğitimi

İlkokul öğrencilerine bilinçli su tüketimi anlatıldı.

Reklam
MASKİ'den Su Tasarrufu Eğitimi
08 Mart 2019 - 18:12
Reklam
MASKİ Genel Müdürlüğü, Su Tasarrufu Eğitim Projesi kapsamında Gördes ilçesindeki 5 Eylül İlkokulu ile Güneşli Atatürk İlkokulu'nda seminer düzenleyerek öğrencilere bilinçli su kullanımını anlattı.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, suyun önemini vurgulamak ve tasarruf yollarını anlatmak amacıyla düzenlediği eğitim seminerlerine aralıksız devam ediyor.
Bu kapsamda, ilçemizde bulunan 5 Eylül İlkokulu ile Güneşli Atatürk İlkokulu'nda da suyun tasarruflu kullanımı konusunda eğitim verildi. Eğlenceli içerikler ve çizgi filmler eşliğinde gerçekleştirilen sunumun ardından miniklere tasarrufu öğütleyen hediyeler dağıtıldı.
 Eğitime, Abone İşleri Dairesi Başkanı Ali Öztozlu, Muhtarlık İşleri Şube Müdür Vekili Mustafa Gün, MASKİ İlçe Şefi Ali Türker Kesici, 5 Eylül İlkokulu Müdürü Mehmet Demir, Güneşli Atatürk İlkokulu Müdürü Yunus Şirin, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. MASKİ tarafından verilen su tasarruf eğitiminin öğrencilerine ilerideki yaşamlarında çok faydalı olacağını dile getiren Okul Müdürleri emeği geçenlere teşekkür etti.
Reklam
Reklam
Bu haber 1980 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum