Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Merkez Mahallelere Yeni Terfi Hattı

Çalışma merkezdeki 8 mahalleyi kapsıyor.

Reklam
Merkez Mahallelere Yeni Terfi Hattı
17 Şubat 2018 - 16:15
Reklam
Reklam
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 17 ilçe merkezi ve mahallelerinde alt yapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. MASKİ, Gördes ilçe merkezi Softalar mevkiindeki mevcut sondajda yaşanan su azalmasından dolayı açılan sondajdan 8 mahalleye içme suyu temin eden depoya kadar olan alanda başlattığı bir kilometrelik terfi hattı döşeme çalışmasını tamamladı.
İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışma Adnan Menderes, Uzunçam, Atatürk, 5 Eylül, Nakıpağa, Divan, Cuma ve Hüseynibaba mahallelerini kapsıyor.
'Her yeni gün yeni bir hizmet'
Uzunçam Mahalle Muhtarı Kazım Okçul, 'MASKİ yetkilileri bizim sorunlarımıza ve  sıkıntılarımıza hemen çare buluyorlar. Bir dediğimizi iki etmiyorlar. Birlik beraberlik içinde çalışıyoruz. İçme suyu terfi hattımızın da çalışmasını bitirdiler. Her geçen gün yeni bir hizmetle karşılaşıyoruz. Halbuki ilçemiz ve mahallemiz merkeze çok uzak olmasına rağmen hizmette sınır tanımıyorlar.' dedi.
 'Hizmetler arttıkça gururlanıyoruz'
Adnan Menderes Mahalle Muhtarı Seyyide Cenki, 'Merkez mahallelerinde yapılan çalışmalar arasında bizim mahallemiz de var. İçme suyu terfi hattımız yenilendi. MASKİ'den isteklerimiz hiçbir zaman geri çevrilmedi. İlçemize ve mahallemize kazandırılan hizmetlerden oldukça memnunuz.' dedi.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 5271 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum