Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Merkez Muhtarlıklarında İlginç Sonuçlar

6 mahalle aynı muhtarla devam dedi.

Reklam
Merkez Muhtarlıklarında İlginç Sonuçlar
12 Nisan 2019 - 12:42
Reklam
Reklam
Seçimler geride kaldı. Ancak tartışmalar devam ediyor. İlçemizde en çok konuşulan seçim sonucu, mahalle muhtarlıkları üzerine yoğunlaşıyor. 8 mahallede çok sayıda adayın yarışa katılması, ilçemizde seçimleri renkli hale getirdi.
            8 mahallenin 6'sında, mevcut muhtarlar yeniden seçilmeyi başardı. Adnan Menderes mahallesinde Seyide Cenki aday olmayınca, 15 aday kıyasıya mücadele verdi. Seçimi Sabri Atay kazanarak, Adnan Menderes'in yeni muhtarı oldu.
            Asıl ilginç olan seçim, Cuma mahallesinde yaşandı. 3 dönemdir Cuma'nın muhtarlığını yapan Mustafa Ulukan, 4'ncü döneminde seçimi kaybetti. Mevcutlar içerisinde yenilenen tek mahalle Cuma oldu. Bu mahallede seçimi Mustafa Matur kazandı. Bir başka ilginçlik daha var Cuma'da. 2014 seçimlerinde Mustafa Matur, muhtar adayı olmuş ve Mustafa Ulukan'a karşı kaybetmişti.
            Nakıpağa mahallesinde Kerim Çakır ve Divan mahallesinde Fahri Yılmaz 2'nci dönem girdikleri seçimi kazanmayı başardı.
            Merkez mahallelerinde bir de kıdemli muhtarlar var. 2 dönemdir Uzunçam mahallesinin muhtarlığını yapan Kasım Okşul, yeni dönemi de kazanarak, 3'ncü döneme yol aldı.
            Hüseyni Baba Mahallesi muhtarı Mehmet Germen ile 5 Eylül Mahallesi muhtarı Osman Bilgen, 4 dönemi yani 20 yılı geride bırakarak, 5'nci dönemde de seçilme başarısı gösterdiler.
            Merkez mahallelerin en kıdemli muhtarı ise Mehmet Aybey. 25 yıldır Atatürk mahallesinin muhtarlığını yapan Mehmet Aybey, 6'nci dönemde de seçilerek bir rekora imza attı…
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 5582 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum