Meslek Yüksekokulunda Mezuniyet Sevinci

Gördes MYO 23.Dönem mezunlarını düzenlenen törenle uğurladı.

Reklam
Meslek Yüksekokulunda Mezuniyet Sevinci
28 Haziran 2018 - 15:44
Reklam
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Gördes Meslek Yüksekokulu 23. Dönem Mezuniyet töreni okul bahçesinde yapıldı. Törene Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, MCBÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Birol Kovancılar, İlçe Emniyet Amiri Abdülkadir Öztürk, KYK Gördes Molla Gürani Yurt Müdürü Ahmet Yıldırım, Gördes Yüksekokula Yardım Derneği Başkanı Ali Dedeler, okulun akademik ve idari personeli ile ülkenin dört bir yanından gelen öğrenci yakınları katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda, törenin açılış konuşmasını Gördes Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Ercan Uşun yaptı. Uşun konuşmasında, 'Hepsi birbirinden değerli öğrencilerimizi buradan uğurlamanın sevinç ve hüznünü bir arada yaşıyoruz. Onları geliştirmek, geleceğe hazırlamak adına bizler elimizden geleni yaptık. Bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum' dedi. Mezun öğrenciler adına konuşmayı Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı bölüm birincisi Yasemin Yıldırım yaptı.
MCBÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Birol Kovancılar konuşmasında, öğrencilerin mezun olup diploma almalarının yanı sıra bireysel gelişimlerinin de gelecekleri açısından büyük önem taşıdığını ifade etti. Öğrenci yakınlarına seslenen Kovancılar: 'Kıymetli misafirlerimiz, bu pırıl pırıl gençler yeni bir yolculuğa hazırlanıyor, onlar üzerinde hepinizin emeği var. Şimdi büyük bir alkışı hak ediyorlar, hepsini kutluyor başarılar diliyorum' dedi.
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol yaptığı konuşmada, Gördes olarak yüksekokul öğrencilerine her zaman sahip çıktıklarını ifade etti. 'Onlar bizim kültür elçimiz. Gittikleri yerlerde ilçemizi en çok mezun öğrencilerimiz anlatacak. Hayatlarının ileriki dönemlerinde buradaki anılarını hiç unutmayacaklar' dedi. Gördes'te öğrencilerin özellikle KYK yurtları sayesinde konaklama açısından iyi imkanlara sahip olduğunu belirtti.
Bu yıl Gördes Meslek Yüksekokulu'nun mezuniyet puanları aynı olan iki birincisi vardı. Maliye programından mezun olan Muhammet Fatih Deniz ve Mücahit Emre Barut birinciliği paylaştı. Törene katılan Muhammet Fatih Deniz'e başarı belgesini yüksekokul müdürü Dr.Öğr.Üyesi Ercan UŞUN verdi.
Bölümlerinde dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri, protokol üyeleri tarafından verildi. Törene katılan misafirlere pilav-ayran ikram edildi. 354 öğrencinin mezun olduğu Gördes Meslek Yüksekokulu'nun mezuniyet töreni öğrencilerin keplerini havaya fırlatmasıyla sona erdi.























Reklam
Bu haber 3982 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum