Meslek Yüksekokulunda Mezuniyet Sevinci

22.Dönem Mezunlar büyük coşkuyla uğurlandı.

Reklam
Meslek Yüksekokulunda Mezuniyet Sevinci
29 Mayıs 2017 - 11:49
Reklam
Gördes Meslek Yüksek Okulunun mezuniyet töreninde,  sevinç ve hüzün bir arada yaşandı. 2016-2017 eğitim ve öğretim yılının son günlerinde düzenlenen mezuniyet törenine; öğrenciler, velileri ve yakınları, öğretim üyeleri, misafirler büyük ilgi gösterdi.
            22. Dönem mezunlarını gururla uğurlayan MYO, Celal Bayar Üniversitesinin en gözde okullarından birisi olma başarısını devam ettiriyor. Bu yıl 348 öğrencinin mezun olduğu mezuniyet törenine; CBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Gümüş, Kaymakam Turgay Hakan Bilgin, Belediye Başkan Yardımcısı Rıza Dilcan, İlçe jandarma komutanı Yüzbaşı Selim Kasacı, Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Alp Sefa Gökkaya, İlçe Milli Eğitim müdürü İbrahim Coşkun Çelik, KYK Gördes Yurt müdürü Ahmet Yıldırım, Yüksek Okul derneği başkanı Ali Dedeler ve yönetim kurulu üyeleri, öğrenci velileri ve kalabalık bir davetli gurubu katıldı.
            Okul müdürü Y. Doç. Dr. Ercan Uşun'un konuşmasıyla açılan programda; Prof. Dr. Bilal Gümüş, Kaymakam Turgay Hakan Bilgin birer konuşma yaptı. Konuşmacılar mezun olan öğrencilere bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi.
            4 bölümde eğitim ve öğretim hayatına devam eden Gördes Meslek Yüksek Okulunda bu yılın okul birincisi; Halkla İlişkiler bölümünden Sümeyya Akdemir oldu. Akdemir konuşmasında mutluluğunu dile getirirken, tüm okul personeline ve öğretmenlerine teşekkür etti.




















 
Reklam
Reklam
Bu haber 3046 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum