Meslek Yüksekokulunda Nostaljik Kahvaltı

Gördes Yüksekokul Dernek yönetimi MYO'da düzenlenen kahvaltıda buluştu.

Reklam
Meslek Yüksekokulunda Nostaljik Kahvaltı
24 Nisan 2017 - 12:13
Gördes Meslek Yüksekokulunda hafta içinde duygusal saatler yaşandı. Okulun bugünlere gelmesine şahitlik eden ve emek veren, bir eğitim ve öğretim kadrosu var. Teknik personel bu sürecin bir parçası.
            Ancak okul derneğinin emeklerini ve gayretlerini kim unutabilir? Uzun bir süreden sonra, müdür Yrd.Doç.Dr. Ercan Uşun büyük bir sürpriz yaptı. Dernek yönetimini okulda kahvaltıya davet etti.
            Dernek başkanı Ali Dedeler, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Sezgin, Hikmet Gülcan ve Ahmet İnce, bu anlamlı kahvaltıda hazır bulundu. Okulun öğretim üyelerinden Yrd.Doç.Dr.Ahmet Öztürk, Öğretim Görevlileri Bahadır Aycan, Ali Taha İnce, Sedat Kaplan, Mehmet Rıza Ulusan ve Uğur Bilgen'in kahvaltıya iştirak etmeleriyle saatler su gibi akıp geçti.
            Kahvaltı boyunca okulun ilk günleri anıldı. Nereden nereye gelindik denildi. Sonra bugünkü binanın inşası gündeme geldi. Dernek yöneticileri, tarihe kayıt düşülen bu mükemmel çalışmayı, birbirinden ilginç hatıralarla dile getirdi.
            Zaman ne kadar çabuk geçiyordu. 10 yılı aşkın zaman geride kalmıştı. Dernek üyeleri hüzünle baktılar duvarlardaki resimlere. 24 ay geceli gündüzlü yapılan çalışmaların tüm alın terlerini gördüler o fotoğraflarda.
            Sonra birlikte kahve içtiler kamelyada. Mehmet Sezgin, biz hazırız yine yaparız dedi. Herkes en bilinmeyen hatırasını anlattı. Öğretim görevlileri okul dergisi için bulunmaz bir fırsat yakalamıştı. Hepsini tek tek konuşturarak, bir tarihin, bir devrin kayda geçmesi için hazırlık yaptılar.









Reklam
Reklam
Bu haber 3359 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum