META Nikel MTAL'e Sponsor Oldu

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi futbol takımı formalarına META sponsor oldu.

Reklam
META Nikel MTAL'e Sponsor Oldu
19 Kasım 2018 - 14:56
META Nikel Kobalt A.Ş., ilçemizdeki eğitim kurumlarına desteğini sürdürüyor. 2017 yılında şirketle Gördes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin imzaladığı sözleşme doğrultusunda, bu eğitim öğretim yılında 21 öğrenci işletmede stajına devam ediyor.
Kimya, Elektrik, Bilişim, Muhasebe, Mobilya, Yiyecek-İçecek hizmetleri alanında öğrencileri stajyer olarak kabul eden firma bu kez de okulun futbol takımlarına sponsor oldu. Gördes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin (MTAL) futbol takım formaları ve malzemeleri META şirketi tarafından sağlandı. Bayan ve erkek takımları bundan sonra yeni formalarıyla mücadele edecek.
Formaların teslimi için okul bahçesinde öğrencilerle gerçekleşen buluşmaya; META Nikel Kobalt A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Günay Tunalı, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cengiz Kayaalp, Okul Müdürü A.Mithat Küçükmutlu ve öğretmenler katıldı.
META logolu yeni formalarıyla objektiflere poz veren öğrencilerin mutluluğu yüzlerine yansıdı. MTAL Futbol takımları önümüzdeki günlerde Akhisar'da gerçekleşecek turnuvada ilçemizi temsil edecek. Okul Müdürü A.Mithat Küçükmutlu yaptığı açıklamada desteklerinden dolayı META şirketine teşekkürlerini dile getirdi. 




 
Reklam
Reklam
Bu haber 3779 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum