METEM'li Öğrenciler İspanya'da

METEM'in Erasmus projesi hibe almaya hak kazandı.

Reklam
METEM'li Öğrenciler İspanya'da
13 Ocak 2017 - 23:10
Reklam
Gördes Mesleki Teknik Eğitim Merkezi (METEM) öğrencileri İspanya'nın Barcelona kentine hareket etti. Erasmus programında hazırladıkları proje, 2100 proje arasında derece yapan METEM, kazandığı hibe ile öğrencilerine Avrupa'nın kapılarını açtı.
            ‘Farklı Alanlar Yüksek Standartlar' konulu projesi ile METEM, Erasmus tarafından 52628 Euro hibeye hak kazandı. Bu çerçevede METEM öğrencileri iki yıl üst üste İtalya, İspanya gibi ülkelere gidecek ve bölümleriyle ilgili staj ve uygulama yapacak.
            İlk kafile geçtiğimiz hafta sonu Barcelona kentine hareket etti. Muhasebe bölümünden 10 öğrenci ve 2 öğretmenden oluşan 12 kişilik kafile, Barcelona'da 15 gün kalacak,  staj ve uygulama yapacak.
            METEM'in son yıllardaki çıkışı dikkat çekiyor. Okulun 8 bölümünde yüzlerce öğrenci eğitim ve öğretim görüyor. Civar il ve ilçelerden çok sayıda öğrenci, METEM'i tercih ediyor.
            Okul müdürü Mithat Küçükmutlu, okulun gelişimi ve başarısı için şunları söyledi: 'METEM çocuklarımızın bileğine altın bilezik takıyor. Mezunlarımız hemen iş bulabiliyor. Boşta kalan mezunumuz yok. Şimdi onlara Avrupa'nın kapıları açıldı. Kendilerini daha çok geliştirecekler..'
Reklam
Reklam
Bu haber 4793 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum