Mezarlıklarda İlaçlama Çalışması

Büyükşehir ekipleri ilçemizdeki mezarlıkları ilaçlıyor.

Reklam
Mezarlıklarda İlaçlama Çalışması
08 Haziran 2017 - 14:07
Reklam
İl genelinde bulunan mezarlıklarda ilaçlama seferberliği başlatan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes'te bulunan mezarlıklarda da yabani otların kontrolünün sağlanması ve zararlıların üremesinin önlenmesi amacıyla ilaçlama çalışmaları yürütüyor.
Ebedi istirahatgahların bakımı ve temizliklerine büyük önem gösteren Manisa Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda il genelinde bulunan mezarlıklarda ilaçlama çalışmaları gerçekleştiriyor. Mezarlıklar Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler yürütülen çalışmalar kapsamında ilçemizde bulunan mezarlıklarda da çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Çalışmalar hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanı Serpil Çakır, 'Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün talimatları doğrultusunda mezarlıklarımızda çalışmalarımız devam ediyor. Bahar aylarında hızlandırılan çalışmalarımız periyodik olarak tüm mezarlıklarımızda sürdürülüyor. Bu kapsamda yabani otların kontrolünün sağlanması ve zararlıların üremesinin önüne geçilmesi amacıyla ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışıyor' dedi. Mezarlıklar Daire Başkanı Serpil Çakır, mezarlıklarda yürütülen temizlik çalışmalarının da periyodik olarak sürdürüldüğünü belirtti. 
Reklam
Reklam
Bu haber 2064 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum