Milli İrade Mitinginde Büyük Coşku

Şehit Makbule Meydanındaki mitinge Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ katıldı.

Reklam
Milli İrade Mitinginde Büyük Coşku
27 Temmuz 2016 - 16:41
Gördes'teki Milli İrade ve Demokrasi Mitingine binlerce vatandaşımız katıldı. Mitingde, darbeye karşı tek yürek olan Gördesliler milli iradeye sahip çıktı.
Şehit Makbule Hanım Meydanı'nda düzenlenen mitinge Ak Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Gördes Kaymakamı T. Hakan Bilgin, Garnizon Komutanı Ütgmn.Selim Kasacı, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Emniyet Amiri İsmail Çelebi, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet İnci, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, STK temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar ve halkımız katıldı.
Miting öncesi Demirci Halıkent Mehter Takımı Gördes sokaklarını mehter marşlarıyla inletti. Vatandaşlar tarafından ilgiyle izlenen mehteran gösterisi büyük beğeni topladı. Mitingde darbe girişimine karşı birlik ve beraberlik mesajları verildi. Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol ve Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ birer konuşma yaptı.
Türk bayraklarıyla alana gelen her görüşten binlerce Gördesli, 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez', 'Hepimiz kardeşiz, darbeciler şerefsiz' şeklinde sloganlar atarak tekbir getirdi. Mitingin ardından mehteran tekrar sahne alarak vatandaşları coşturdu. Geç saatlere kadar milli irade için nöbet tutulmaya devam edildi.
Gördesliler darbe girişiminin ilk gününden bu yana Şehit Makbule Meydanını bir an olsun boş bırakmayarak, milli iradeye sahip çıkmaya devam ediyor.












Reklam
Reklam
Bu haber 2963 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum