Milli İrade Nöbetinde Mehteran Gösterisi

Diriliş Mehteran Takımının söylediği marşlar ilgiyle dinlendi.

Reklam
Milli İrade Nöbetinde Mehteran Gösterisi
27 Temmuz 2016 - 19:11
Reklam
Gördesliler, Fetullahçı Terör Örgütünce (FETÖ) gerçekleştirilen darbe girişiminin ilk gününden bu yana Şehit Makbule Hanım Meydanında Milli İrade ve Demokrasi nöbetine devam ediyor.
Darbe girişiminden bu yana 12 gün geçmesine rağmen Gördesliler büyük bir coşkuyla vatan nöbetini sürdürüyor. Şehit Makbule Hanım Meydanında toplanan her görüşten geç yaşlı binlerce Gördesli darbe girişiminin ilk gününden bu yana Milli İrade Yürüyüşü, Mevlidi Şerif Okutulması, Lokma Hayrı, Demokrasi ve Milli İrade Mitingi, film gösterimleri, mehteran gibi birçok etkinlikle Vatan Nöbetine devam ediyor. Dün akşam Şehit Makbule Hanım Meydanı'nda toplanan binlerce Gördesli nöbetlerini Gördes Belediyesi sponsorluğunda Diriliş Mehteran Takımı'nın gösterisi eşliğinde tuttu. Ayrıca Gördes Diyanet-Sen meydanda toplanan Gördeslilere lokma hayrı yaptı.
Milli İradeye sahip çıkmak için yapılan etkinliğe Gördes Kaymakamı T. Hakan Bilgin, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, AK Parti Gördes İlçe Başkanı Mehmet İnci, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum amirleri, dernekler, STK temsilcileri, muhtarlar ve binlerce vatandaş katıldı.
Vatan nöbetinin 12. gününde Gördes Şehit Makbule Hanım Meydanında Diriliş Mehteran Takımının marşlarıyla gerçekleştirilen demokrasi nöbeti binlerce Gördesli vatandaş katıldı.
Mehteran takımında yer alan 10 yaşındaki kız çocuğunun İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını ezbere okuması da demokrasi nöbetçilerine duygu dolu anlar yaşattı. Büyük bir ilgiyle izlenen Mehteran takımın hücum marşıyla yaptığı gösteri de vatandaşlarca büyük beğeni aldı.
2. Bir Emre Kadar Meydanlarda Olmaya Devam Edeceğiz
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol yaptığı konuşmada 'Her görüşten vatandaşımızla vatan için, millet için nöbetteyiz. Vatan için, bayrak için bu meydanları boş bırakmayan siz değerli hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Milli İrade ve Demokrasi Çadırının etrafında demokrasi nöbetine, vatan nöbetine Gördesliler olarak ikinci bir emre kadar devam edeceğiz. Buradan tekrar şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum' dedi. 










Reklam
Reklam
Bu haber 2486 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum