MTAL Öğrencilerine Hukuk Eğitimi

Av.Ahmet Uyanık, MTAL öğrencilerine konferans verdi.

Reklam
MTAL Öğrencilerine Hukuk Eğitimi
25 Kasım 2018 - 23:37
Gördes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen 'Çocuk Suçluluğu ve Hukuku Eğitimi' konulu konferans, okulun etkinlik salonunda yapıldı. Çocuk suçluluğunun önüne geçebilmek amacıyla düzenlenen konferansa konuşmacı olarak, ilçemizin genç avukatı Ahmet UYANIK katıldı. Konferansa okulun öğrencileri büyük ilgi gösterdi.
Geçtiğimiz günlerde hukuk bürosu hizmete giren Avukat Ahmet UYANIK, yaptığı konuşmada mesleki tecrübeler ışığında gençlerimizin daha huzurlu ve güven içerisinde yaşamaları için önemli bilgiler paylaştı. Aynı zamanda çocuk suçluluğunun ve çocuk istismarının önüne geçebilmek amacıyla bu tür konferansların, gençlerimiz ve çocuklarımız adına çok faydalı olacağını söyledi. Av. Uyanık : 'Kendine güvenen aynı zamanda yasaları bilen bir nesile ihtiyacımız var. Herhangi bir konusu suç teşkil eden olayda gençlerimizin, çocuklarımızın ne yapmaları gerektiğini bilmesi büyük önem taşımaktadır' dedi.
Gördes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Mithat Küçükmutlu ve Okulun Rehber öğretmeni Ebru Emre'nin katkılarıyla düzenlenen konferansı öğrenciler büyük ilgiyle izledi. Okul Müdürü Küçükmutlu, Av.Ahmet Uyanık'a verdiği bilgilerden dolayı teşekkür etti.


Reklam
Reklam
Bu haber 3017 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum