Muhtarlardan Arıtma Tesisine Övgü

Atıksu Arıtma Tesisiyle ilgili muhtarlar değerlendirmede bulundu.

Reklam
Muhtarlardan Arıtma Tesisine Övgü
01 Ağustos 2017 - 16:49
Reklam
MASKİ Genel Müdürlüğü'nün Gördes ilçe merkezini evsel nitelikli atıksu kaynaklı çevre kirliliğinden kurtarmak için inşa ettiği tesis mahalle muhtarlarından takdir topladı. Mahalle muhtarları ilçelerine kazandırılacak olan tesis için Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelinde atıksu kaynaklı çevre kirliliğine ket vurmak için yoğun mesai harcıyor. Bu kapsamda, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı tarafından Gördes ilçe merkezi için inşa edilen atıksu arıtma tesisinde betonarme imalatlar noktalandı. Betonarme imalatların ardından tesiste mekanik imalatların montajına ve elektrik ünitelerindeki çalışmalara başlandı. İlçenin 30 yılını garanti altına alacak olan tesis, mahalle muhtarlarının da takdirini kazandı.
'Çalışma, hem bizim hem çocuklarımızın geleceği için çok önemli'
Gördes Muhtarlar Derneği Başkanı ve Nakıpağa Mahalle Muhtarı Kerim Çakır yaptığı açıklamada 'Güzel bir tesis inşa ediliyor. Bir evden çıkan atıksuyun çevreye uzun yıllar zarar verdiğini okumuştum. Çoluk çocuk sahibi insanlarız. Çalışma hem bizim hem çocuklarımızın geleceği için çok önemli. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun'a görevlerinde başarılar diliyorum. Hizmetlerinden çok memnunuz' dedi.
'Torunlarımızı düşünen yatırım'
Adnan Menderes Mahalle Muhtarı Seyyide Cenki konuyla ilgili olarak 'Tesis, ilçemiz için çok iyi olacak. Atıksuların arıtılarak doğaya salınması gerek doğa gerekse de geleceğimiz için çok önemli. Torunlarımızı düşünen bu yatırım için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür ediyoruz' dedi.
'Cengiz Bey'den çok memnunuz'
Uzunçam Mahalle Muhtarı Kasım Okşul ise görüşlerini 'Yatırımın ilçemize yapılması çok güzel. Atıksular, inşa edilen tesiste arıtılacak. Elbette çalışmalar yapılırken bazı sıkıntılar yaşanacak. Bunlar doğal şeyler. Biz, Cengiz Bey'in yaptığı hizmetlerden, yapılan işlerden çok memnunuz' şeklinde ifade etti.
Reklam
Reklam
Bu haber 2270 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum