Muhtarlardan MASKİ'ye Ziyaret

Muhtarlar 154 Mahalle Projesi hakkında görüşlerini dile getirdi.

Reklam
Muhtarlardan MASKİ'ye Ziyaret
26 Ekim 2018 - 23:49
Reklam
MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Büyükşehir Belediyesi Gördes Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Mustafa Gün ve MASKİ ilçe şefi Türker Kesici ile birlikte Beğel, Börez, Çatalarmut, Efendili ve Dereçiftlik mahalle muhtarlarını makamında ağırladı.
İlçemize bağlı Beğel Mahalle Muhtarı Tahir Bodur, Börez Mahalle Muhtarı İsmail Oruç, Çatalarmut Mahalle Muhtarı Mehmet Emin Arslantaş, Efendili Mahalle Muhtarı Yılmaz Yüksel ve Dereçiftlik Mahalle Muhtarı Ergül Paydaş'ın yer aldığı ziyarette 154 Mahalle Projesi kapsamında mahallelerde gerçekleştirilen altyapı yatırımlarıyla ilgili fikir alışverişi gerçekleştirildi.
'İl genelinde yatırımlarımız hızla sürüyor'
MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, 'MASKİ Genel Müdürlüğü olarak 17 ilçemizde olduğu gibi Gördes ilçemizdeki yatırımlarımız da tüm hızıyla sürüyor. 154 Mahalle Projemiz kapsamında altyapısından kilit parke taşlarına kadar yenileme çalışmaları yürüttüğümüz ilçelerimizden birisi de Gördes'tir. Değerli muhtarlarımız da bizlerle bu yatırımlarımız hakkında görüşmeye, bizlere fikirlerini iletmeye gelmişler. Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum' dedi.
Reklam
Reklam
Bu haber 1768 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum