Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Muhtarlıklar Dairesi İlçemizde

Büyükşehir ekipleri pek çok mahalleyi ziyaret ederek beklentileri dinledi.

Reklam
Muhtarlıklar Dairesi İlçemizde
24 Aralık 2016 - 16:26
Reklam
Reklam
Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı ekipleri, ilçemizde Beğenler, Dargıl, Balıklı ve Karayağcı Mahallelerini ziyaret etti. Altyapı ve üstyapı çalışmalarını inceleyen ekipler, muhtarların beklentilerini tek tek not etti.
Ziyaret süresince Gördes Koordinasyon İşleri Müdürü Alp Sefa Gökkaya da ekiplere eşlik etti. Beğenler Mahallesi Muhtarı Bilal Ercan, Dargıl Mahallesi Muhtarı Ferhan Gürer, Balıklı Mahalle Muhtarı Nuri Urhan, Karayağcı Mahallesi Muhtarı Hüseyin Gazan ile bir araya gelen ekipler,  Büyükşehir Belediyesi'nin yürüttüğü üstyapı çalışmalarının da son durumunu inceledi. Vatandaşlar yürütülen çalışmalar dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün il genelinde yürüttüğü projelerle halkın yaşam standardını yükselten çalışmalara imza attığını belirten Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, 2017 yılında da hizmetlerin hız kesmeden devam edeceğini belirtti. Arslan, altyapı çalışmalarından üstyapı düzenlemelerine, ulaşımdan itfaiyeye, kırsal alanda yapılan yatırımlardan hayvan içme suyu göletlerine, sosyal ve kültürel aktivitelerden gıda bankasına kadar yapılan tüm hizmetlerin Gördesli halk tarafından memnuniyetle karşılandığını dile getirdi.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2861 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum