Muhtarlıklar Dairesinden İlçemize Ziyaret

Büyükşehir yetkilileri bazı muhtarlarla görüş alış verişinde bulundu.

Reklam
Muhtarlıklar Dairesinden İlçemize Ziyaret
28 Nisan 2017 - 15:47
Reklam
Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanlığı ekipleri Gördes'te mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Karayağcı, Dargıl, Beğenler, Deliçoban, Nakıpağa, Adnan Menderes ve Balıklı Mahallelerine ziyaretlerde bulunan Muhtarlıklar Dairesi Mahalle Hizmetleri Şube Müdürü Nuray Çevirmeci, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği yatırımları anlattı.
            Sık sık mahalle muhtarları ile bir araya gelerek, mahallelerin sorunlarını yerinde tespit eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanlığı, Gördes'te 7 mahalleye ziyarette bulundu. Bu kapsamda Muhtarlıklar Daire Başkanlığı Mahalle Hizmetleri Şube Müdürü Nuray Çevirmeci, Gördes Koordinatörü Alp Safa Gökkaya ile birlikte Karayağcı Mahalle Muhtarı Hüseyin Gazan, Dargıl Mahalle Muhtarı Ferhan Gürer, Beğenler Mahalle Muhtarı Bilal Ercan, Deliçoban Mahalle Muhtarı Refik Öztürk, Adnan Menderes Mahalle Muhtarı Seyyide Cengi ve Balıklı Mahalle Muhtarı Nuri İlhan'ı ziyaret etti.
Çevirmeci ve Gökkaya Gördes'te ayrıca Gördes Muhtarlar Derneği Başkanı ve Nakıpağa Mahalle Muhtarı Kerim Çakır'a da ziyarette bulundu. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği çalışmalarla ilgili muhtarlara bilgiler aktaran Şube Müdürü Nuray Çevirmeci, muhtarlar ve mahalle sakinlerinin taleplerini de dinledi.
Çalışmalar aralıksız sürecek
            Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Gördes'e önemli hizmetler kazandırmaya devam edeceğini dile getiren Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan, gerçekleştirilen alt yapı ve üst yapı çalışmalarıyla mahallelerin yeniden şekillendirildiğini, bundan sonraki süreçte de bu çalışmaların aralıksız devam edeceğini söyledi. 
Reklam
Reklam
Bu haber 2321 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum