Mustafa Armağan'dan Hüzünlü Veda

Gördes Lisesinde 36 yıl çalışan Armağan, emekliye ayrıldı.

Reklam
Mustafa Armağan'dan Hüzünlü Veda
25 Kasım 2016 - 19:47
Reklam
Dile kolay, bu kutsal mesleğe bir ömür vermek. Acı tatlı hatıralarla geçen yılların ardından, emekliye ayrılmak tarif edilecek bir duygu değil elbette. Binlerce öğrenci yetiştirip, yine binlercesine emek vermek acaba nasıl açıklanabilir.
            Gördes'in eğitim ve öğretim hayatının, kıdemli ismiydi o. 36 yıllık meslek hayatından sonra emekliye ayrıldı. Gördes eğitiminin coğrafya öğretmeni Mustafa Armağan için, bu kararı vermek kolay olmadı. Ancak zaman artık hükmünü tamamlamıştı.
            Mustafa Armağan 36 yıllık öğretmenliğe veda ederken, mutlu bir uğurlama ile taltif edildi. 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen törende, ilçe kaymakamı Turgay Hakan Bilgin tarafından kendisine hizmet şeref belgesi takdim edildi.
            Mustafa Armağan 36 yıllık öğretmenlik hayatının tamamını Gördes Lisesinde geçirdi. Armağan törende yaptığı konuşmada; 'Dünyanın en güzel ülkesini yani bu cennet vatan için canını çekinmeden vererek bizlere bırakan ecdat ve şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum. Gazilerimize sağlık ve mutluluklar diliyorum.
            Bu programa emek veren bütün görevlilere ve bana bu fırsatı veren ilçe milli eğitim müdürüne, yardımcılarına ayrı ayrı şükranlarımı sunarım.. Hepinizin Öğretmenler günü kutlu olsun' dedi.
Reklam
Reklam
Bu haber 4732 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum