Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Mustafa Hoca Türkiye İkincisi Oldu

Reklam
Mustafa Hoca Türkiye İkincisi Oldu
19 Ağustos 2017 - 16:29
Reklam
Reklam
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından tertiplenen, 'Etkili Hutbe Sunumu' yarışmasının finali Isparta'da yapıldı. Yarışmada Beğel Mahallesi Camii imam hatibi Mustafa Devrik, Türkiye 2'ncisi oldu.
            Mustafa hocanın bu başarısı, uzun ve sabırlı bir çalışmanın sonucu olarak gerçekleşti. Önce ilçemizde, sonra İzmir'de yapılan bölge finalinde birinciliği elde eden Mustafa Hoca, Türkiye finallerine katılma hakkı kazandı.
            13 Ağustos tarihinde Isparta'da yapılan Türkiye finalinde, 10 bölgenin birincisiyle yarışan Mustafa Devrik, sonuçlar açıklandığında büyük bir mutluluk yaşadı. Türkiye ikincisi olan Mustafa Hocanın bu başarısı, ilçemizde ve Diyanet camiasında sevinçle karşılandı.
            Birinciliği İstanbul'dan Übeyyit Çakır'ın kazandığı yarışmanın ödülleri, 1–7 Ekim tarihleri arasındaki Camiler ve Din görevlileri haftasında, Diyanet İşleri Başkanı tarafından verilecek.
            Diyanet bu yarışmada birinciye 5 bin, ikinciye 4 bin TL, üçüncüye 3 bin TL ödül koymuştu. 4 bin TL ödülün sahibi olan ve Türkiye ikinciliğini kazanan Mustafa Devrik; 'çok mutluyum, hayatım boyunca bu başarının verdiği güçle daha çok çalışacağım' dedi..
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 8300 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum