MYO'lu Behiye Cinayet Kurbanı

Gördes MYO öğrencisi Behiye Aslan'ın ölüm haberi arkadaşlarını yasa boğdu.

Reklam
MYO'lu Behiye Cinayet Kurbanı
19 Ocak 2017 - 22:17
Reklam
Gördes Meslek Yüksek Okulu Maliye bölümü 2. sınıf öğrencisi Behiye Aslan (19), korkunç bir aile cinayetine kurban gitti. Okulun başarılı öğrencilerinden olan ve sosyal ilişkileriyle dikkat çeken Behiye Aslan'ın, ölüm haberi arkadaşlarını şoke etti.
            Behiye Aslan aslında bir aile dramının kurbanı oldu. İzmir Buca'da oturuyordu ailesi. Gördes'te finalleri tamamlayarak, ara tatil için Buca'ya ailesinin yanına gitti.
            Aynı günlerde Buca Kaynaklar mevkiinde Behiye Aslan'ın üvey ağabeyi Hüseyin Tiryakinin cesedi bulundu. Polis soruşturmayı genişletti. Maktulün ailesinden haber alınamayınca, bu defa yakınları evine gitti.
            Buca Menderes mahallesindeki eve gelenler dehşete düştü. Öldürülen Hüseyin Tiryakinin hamile eşi Fadime Tiryaki, annesi Aysel Aslan ve üvey kız kardeşi Behiye Aslan'ın cesetleriyle karşılaştılar.
            Olayın failinin Buca'da eczacılık yapan Hakan Kılıç olduğu 4 kişiyi öldürdükten sonra intihar ettiği ortaya çıktı.
            Gördes Meslek Yüksek Okulu öğrencileri arkadaşları Behiye Aslan'ın bu şekilde hayatını kaybetmesine adeta isyan etti. Haberin duyulmasından sonra, arkadaşları Behiye Aslan için gözyaşı döktü. 
Reklam
Reklam
Bu haber 7401 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum