Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Nakıpağa'da Yaşlıların Evine Hizmet

Muhtar Çakır,risk grubundaki yaşlıların market ihtiyaçlarını evlerine ulaştıracak.

Reklam
Nakıpağa'da Yaşlıların Evine Hizmet
20 Mart 2020 - 17:58
Reklam
Reklam
Nakıpağa Mahalle Muhtarı Kerim Çakır, koronavirüs önlemleri kapsamında özellikle yaşlıları ilgilendiren bir uygulamayı hayata geçirecek. Mahallede faaliyet gösteren marketlerle temas kuran Çakır, bazı mahalle sakinlerinin market ihtiyaçlarını ayağına getirmeyi planlıyor.
Özellikle ileri yaşlı ve rahatsızlığı olan mahalle sakinlerinin koronavirüs salgınında yüksek risk grubunda olduğunu ifade eden Muhtar Çakır, bu vatandaşlarımızın dışarı çıkmadan ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için muhtarlık olarak sorumluluk alacaklarını ifade etti.
Muhtar Kerim Çakır yaptığı açıklamada şunları söyledi:
'Yaşlı insanlarımızın ve ağır rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın evden çıkmamalarının daha iyi olacağını düşünüyoruz. Bu süreçte ileri yaştakilerle ağır rahatsızlığı olan mahalle sakinlerimiz, market ve acil ihtiyaçları için muhtarlığımızla iletişime geçebilirler. Bizim de burada konuştuğumuz marketler aracılığıyla ihtiyaçlarını evlerine götürmeyi amaçlıyoruz. Yaşlılarımızı ve ağır hastalığı olanlarımızı böylelikle riske atmamış olacağız.  Aksaklık yaşanması durumunda ben de aza arkadaşlarımla birlikte vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını evlerine ileteceğiz'
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 3356 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum