Nakıpağa'ya Muhsin Aktaş Sokak

Muhtar Kerim Çakır'ın girişimiyle sokağa merhum Aktaş'ın ismi verildi.

Reklam
Nakıpağa'ya Muhsin Aktaş Sokak
10 Aralık 2020 - 17:59
Reklam
İlçemiz Nakıpağa Mahallesinin güney ucunda yeni açılan sokağa, geçtiğimiz aylarda vefat eden Muhsin Aktaş'ın ismi verildi. Nakıpağa Mahalle Muhtarı Kerim Çakır'ın girişimiyle Gördes Belediye Meclisi Aralık ayı oturumunda, daha önce çıkmaz olan ve yeni açılan sokağa isim verilmesi gündeme geldi.
Belediye Meclisinin aldığı kararla, yeni sokağın ismi Muhsin Aktaş Sokağı oldu. Çamlıca Öğrenci Yurdu önünden başlayan sokak, yapılan düzenlemelerle henüz kullanılabilir hale getirilmişti.
Yaklaşık 45 yıl farklı muhtarlarla birlikte aza olarak çalışan, yine uzun yıllar belediyede görev yapan Muhsin Aktaş, hem Nakıpağa Mahallesi hem de ilçemizde çok sevilen bir isimdi. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Nakıpağa Muhtarı Kerim Çakır şunlar söyledi: 'Üzerimde emeği çok olan, her daim yanımda bulunan hayırsever, merhum Muhsin abimizin ismini, mahallemizde bir sokağa vererek ölümsüzleştirdik. Kendisine bir vefa borcumuzu yerine getirmenin bilinciyle hareket ettik. Belediye Meclis Üyelerimize katkıları için teşekkür ediyorum. Muhsin Abimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun' dedi.
Reklam
Reklam
Bu haber 11343 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum