Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Nihat Hatipoğlu'na Yoğun İlgi

Prof.Dr.Nihat Hatipoğlunun Söyleşisinde salonda boş yer kalmadı.

Reklam
Nihat Hatipoğlu'na Yoğun İlgi
07 Aralık 2018 - 16:25
Reklam
Reklam
Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında Gördes Belediyesi'nin düzenlediği, konuşmacı olarak Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun katıldığı söyleşi programı Belediye Kültür Sitesi çok amaçlı salonunda yapıldı.
Yüzlerce vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Hz. Peygamber'imiz hakkında bilgiler verdi.
İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun konuşmacı olarak katıldığı söyleşi programına, Gördes Kaymakamı Bekir Abacı, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Ak Parti İlçe Başkanı Rıza Dilcan, Belediye Meclis Üyeleri ve binlerce vatandaş katıldı.
Kuran tilavetiyle başlayan programda sahneye çıkan Hatipoğlu, her yıl Mevlid-i Nebi Haftası nedeni ile Peygamber Efendimizin farklı sıfatları ile ilgili konferanslar yapıldığını belirterek, Hz. Peygamber'imiz hakkında bilgiler verdi. Söyleşi programı için salonu dolduran vatandaşlar, İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nu büyük bir ilgiyle dinledi.
Söyleşi programının ardından konuşmacı Nihat Hatipoğlu'na hediyelerini takdim eden Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol 'Bu güzel gecede bizleri engin bilgileri ile aydınlatan değerli hocamıza çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten de anlatmış olduğu tüm konuları büyük keyifle dinledik. Salonu dolduran tüm vatandaşlarımızın da aynı şekilde keyifle dinlediklerini gördüm. Gördes'imize gelerek bizleri kırmayan değerli hocamız Nihat Hatipoğlu'na çok teşekkür ediyorum' dedi.
Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, program sonrasında salondan ayrılırken vatandaşların yoğun sevgisi ile karşılaştı. Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, fotoğraf çektirmek isteyenleri kırmayarak vatandaşlarla uzun süre hatıra fotoğrafı çekildi.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 5509 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum