Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

O Kamyon Şehir Efsanesi Oldu

Yol kenarında toprakla çevrilen kamyon herkesin merak konusu.

Reklam
O Kamyon Şehir Efsanesi Oldu
08 Temmuz 2017 - 13:57
Reklam
Reklam
Gördes-Akhisar karayolunun 4. kilometresi'nde, yolun hemen sol tarafında bir kamyon var. Damperli bir kamyon bu. Ancak aracın dört bir tarafı toprak yığınıyla çerçevelenmiş. Görenler hemen, bu araç niye hapsedilmiş diyor.
            Yaklaşık 20 gündür bu kamyon, aynı vaziyette hapsedilmiş gibi yerinde duruyor. Gelen geçenlerin merakı ayyuka çıkıyor. Herkes bir yorum yapınca, kamyonun durumu adeta bir şehir efsanesine dönüyor.
            Kamyon cezalandırılmış diyen var, hapsedilmiş diyen var. Önemli bir iş için bekletiliyormuş diyen de var. Daha pek çok yorum var tabii olarak. Ama neticede, halkın merakı merhamete dönmüş. Vah, zavallı kamyon ne hallere düşmüş deyip dertlenenler çoğunlukta.
            Sağa sola soran var. Tabii olarak gazetemizi arayıp, nedir diye sual eden var.
            Önce biz de zorlandık doğrusu, şöyle bir araştıralım dedik. Elimizdeki bilgiler net olmasa da, söylenenler ışığında, efsaneye dönüşen kamyonun durumunu şöyle açıklayabiliriz.
            Araç bir inşaat ve müteahhitlik firmasına aitmiş. Aracın bulunduğu yerde bir gün arıza yapmış. Motor arızasıymış. Bu tamirat biraz zaman alacak. Yolun kenarına güzelce çekip park etmişler.
            Tamirat devresi gecikince, bir gece yarısı aracın diferansiyeli veya şanzımanı sökülerek, söylentiye göre götürülmüş. Sahipleri bu durumu görünce, başka bir şey olmasın diye, aracın etrafına kepçeyle toprak çektirip koruma altına almış.
            Yani bu kamyon, tamiratının tamamlanmasını ve yola çıkacağı günü bekliyormuş…
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 4770 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum