O Projeye Ne Oldu?

Pazaryeri ve Otopark Projesi 2.5 yıldır bekliyor.

Reklam
O Projeye Ne Oldu?
27 Ekim 2019 - 12:08
Reklam
Tam 2,5 yıl önce, bizzat Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından açıklanan projenin akıbetini soruyoruz. Protokolü imzalanan, avan projesi hazırlanan bu yatırım ne oldu?
            2017 yılının Nisan ayında Başkan Ergün, Gördes'te incelemelerde bulunmuş ve Kapalı Pazaryeri ve Otopark Projesinin müjdesini vermişti. Gelişmeler gazetemizin 10 Nisan 2017 tarihli sayısında; manşetten haber olarak verilmiş, projenin maket fotoğrafıyla birlikte şöyle denilmişti: OTOPARK VE PAZARYERİ PROJESİ HAZIR.
            İlgili haberde Başkan Ergün'ün verdiği bilgiler şu şekildeydi:
            'Gördes'e gerçekleştirdiğimiz ziyarette, pazaryeri ve otopark konusunda görüşmelerde bulunmuştuk. Ardından avan proje ve uygulama projelerini başlatmak için protokol imzalamıştık.
            Manisa Büyükşehir Belediyesi, Etüt ve Projeler Başkanlığımız tarafından hazırlanan proje ile ilçemizin iki önemli konudaki eksikliğini gidereceğiz.'
            Böyle demişti Başkan Ergün ve şöyle devam etmişti:
            'Projenin 2. bodrum katında 133 araçlık otopark bulunuyor. Yine 1. bodrum katında da 180 araçlık otopark ile 42 adet dükkân yer alıyor. Projenin zemin katı ise pazaryeri ve otopark olarak, ayrı şekillerde kullanılabilir.
            Zemin kat pazaryeri olarak kullanıldığında 255 adet tezgâh, otopark olarak kullanıldığında ise 168 araçlık otopark kullanılabiliyor. Bunların dışında kentsel teras alanı da pazaryeri olarak kullanıldığında, 252 adet tezgâh yer alıyor.
            Bu proje; pazaryeri olarak toplam kullanımda 507 tezgâh, otopark olarak kullanıldığında 481 araçlık otoparkı içinde barındırıyor.
            Gördesli hemşerilerimize şimdiden hayırlı olsun..'
            Evet, aradan 2,5 yıl geçti. Bu projeye ne oldu. Gördes için hayırlı olan bir durum olmadığı ortada.
            Gördes halkı adına, yetkililerden bir açıklama bekliyoruz…
Reklam
Reklam
Bu haber 2967 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum