Öğrencilerin Yarıyıl Karne Sevinci

Bld.Bşk.Akyol Anaokulu öğrencilerine bir de sürpriz yaptı.

Reklam
Öğrencilerin Yarıyıl Karne Sevinci
19 Ocak 2018 - 15:26
Reklam
2017-2018 Eğitim öğretim yılının birinci dönemi sona erdi. Bu eğitim öğretim yılının ilk döneminde, ilçemizdeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitim gören 3662 öğrenci karnelerini aldı. Öğrencilerin karne sevincine Kaymakam Fatih Ayaz, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Coşkun Çelik ve Belediye Başkan Yardımcısı Rıza Dilcan da ortak oldu.
İlçemizdeki bazı okulların karne teslim törenlerine katılan Kaymakam Fatih Ayaz ve beraberindeki heyet, ilk dönemin son dersine katıldı, öğrencilere karnelerini verdi. Kaymakam Ayaz öğrencileri kutladı ve güzel bir yarıyıl tatili geçirmelerini diledi. 2017-2018 Eğitim öğretim yılında 2. dönem 5 Şubat 2018 tarihinde başlayacak ve 8 Haziran 2018 tarihinde sona erecek…
BELEDİYEDEN ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNE KARNE HEDİYESİ
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol Gördes merkez ve mahallelerindeki anaokulu ve anasınıflarında öğrenim gören yaklaşık 420 öğrenciye karne hediyesi sürprizi yaptı.
Anaokulu ve anasınıfı öğrencilerinin karne heyecanlarına ortak olmak amacıyla öğrencileri okullarında ziyaret eden Başkan Muhammet Akyol öğrencileri ayrı ayrı tebrik ederek; başarılarının devamını diledi.
Karnelerini alan tüm anaokulu ve anasınıfı öğrencilerine Gördes'te genç girişimciler tarafından çok yakında hizmete açılacak olan Janjanlı Oyun Parkı isimli işyerinde geçerli ücretsiz oyun bileti hediye eden Başkan Muhammet Akyol; 'Öğrencilerimizi öğretim hayatlarının bu önemli günlerinde yalnız bırakmamaya gayret ediyoruz. Her yıl farklı sınıflardan, farklı okullardan öğrencilerimizin karne heyecanlarına ortak oluyoruz. Bu yıl da ilçe merkezimizdeki ve mahallelerindeki anasınıfı ve anaokulunda eğitim gören sevgili çocuklarımıza genç girişimci kardeşlerimiz tarafından yeni açılacak olan oyun merkezinde geçerli olan ücretsiz bilet hediye ediyoruz. Tüm öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve ailelerini tebrik ediyorum. İyi tatiller diliyorum' dedi.
Öğrenciler Başkan Muhammet Akyol'un sürprizinden dolayı sevinç gösterilerinde bulunurken; duydukları memnuniyeti dile getirdi. Minik öğrenciler karne hediyeleri için Başkan Muhammet Akyol'a teşekkür etti.
 JANDARMA ÖĞRENCİLERİN SEVİNCİNE ORTAK OLDU
Gördes İlçe Jandarmaya bağlı ekipler, kırsal mahallelerdeki öğrencilerimizin yarıyıl karne teslim törenlerinde onları yalnız bırakmadı. Beğel, Çiğiller ve Güneşli'deki eğitim kurumlarında ilk dönemin sona ermesiyle birlikte tatile çıkan öğrencilere, Jandarma yetkilileri karnelerini teslim etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.










Reklam
Reklam
Bu haber 3040 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum