Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Öğretmenler Gününde Duygulu Anlar

24 Kasım ilçemizde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Reklam
Öğretmenler Gününde Duygulu Anlar
24 Kasım 2017 - 23:24
Reklam
Reklam
24 Kasım Öğretmenler Günü, dopdolu etkinliklerle kutlandı. Gün dolayısıyla program, Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla başladı. Daha sonra ilçemizdeki tüm öğretmenler ve idareciler öğrencilerle beraber Belediye Kültür Sarayı Mübin Sarıoğlu konferans salonunda yerlerini aldı.
            Gördes Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan anma programına; Kaymakam Fatih Ayaz, İlçe Jandarma Komutanı J.Bçvş. Fazıl Kalyon, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Büyükşehir Koordinatörü Alp Sefa Gökkaya, siyasi partilerin temsilcileri, okulların öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.
            Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı, ilçe milli eğitim müdürü İbrahim Coşkun Çelik yaptı. Daha sonra kürsüye gelen Kaymakam Ayaz; öğretmenlik mesleğinin önemine vurgu yapan bir konuşma yaptı. Kaymakam Ayaz'ın dikkat çeken ve etkili üslubu ile göze batan konuşması, salondan büyük alkış aldı.
            Oratoryo dinletisi, video klip gösteriyle yoğunlaşan programa, mesleğe yeni başlayan öğretmenlerin yemin töreni büyük bir renk kattı. Öğretmenlerin duygulu anlar yaşadığı programda, emekli öğretmenler adına Ahmet Özdemir'in konuşması ilgiyle izlendi.
            Öğretmenler günü dolayısıyla düzenlenen kültürel etkinliklerde, Cumhuriyet Ortaokulundan Özge Uyar, şiir dalında birinciliği kazanan isimdi. Özge Uyarın okuduğu şiir, içeriği ve duygusallığı ile öğretmenlere büyük bir hediye oldu.
            Programdan sonra Belediye Başkanı Muhammet Akyol tarafından, tüm öğretmenlere ve misafirlere kokteyl verildi.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2144 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum