Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Okul Öncesi Eğitim Değerlendirildi

Anaokulu ve Anasınıflarının durumu ortaya kondu.

Reklam
Okul Öncesi Eğitim Değerlendirildi
22 Aralık 2018 - 15:32
Reklam
Reklam
İlçemizde faaliyet gösteren Anaokulu ve Anasınıflarının genel durumunu ortaya koymak amacıyla değerlendirme toplantısı düzenlendi. Kültür Sarayı toplantı salonundaki buluşmaya Kaymakamz Bekir ABACI, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Coşkun ÇELİK, Milli Eğitim Şube Müdürü Bülent SEMERCİ ve okul öncesi öğretmenleri katıldı.       
        Toplantıda okul öncesi eğitimin öğrenciler üzerinde önemli bir yerinin olduğu ifade edildi. Çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimi ile ilgili gerekli çalışmaların yapılması istendi. Anaokullarının ve ana sınıflarının ihtiyaçları konusunda ve uygulanacak faaliyetlerle ilgili öğretmenlerin görüş ve önerileri alındı.
 Okulların ihtiyaçları doğrultusunda Kaymakamlık tarafından gerekli desteğin sağlanacağı vurgulandı. Öğrencilerin gelişimi için yapılacak sosyal etkinliklerin planlanarak uygulanması kararlaştırıldı. Öğrenci velilerin Aile içi eğitimi konusunda bilgilendirici seminerlerin yapılması kararı alındı. Öğrencilerin dönem boyunca yaptığı etkinliklerin yılsonunda sergilenmesi, anaokulları ve anasınıflarının ihtiyacında kullanılmak üzere kermes düzenlenmesi kararlaştırıldı.       
        Kaymakam Bekir ABACI anaokullarına ve anasınıflarına her türlü desteğin sağlanacağını ve öğretmenlerin her türlü sorun ve sıkıntılarını Kaymakamlık makamına iletebileceklerini ifada ederek başarılar diledi.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 1754 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum