Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Prof.Dr.S.Sami İLKER Gördesli Öğrencilerle

CBÜ Tıp Fakültesi Dekanı İlker, Gördes Değerleriyle Buluşuyor projesine katkı sağladı.

Reklam
Prof.Dr.S.Sami İLKER Gördesli Öğrencilerle
27 Şubat 2017 - 18:26
Reklam
Reklam
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öğretim yılının ikinci yarısında, kültürel alanda ses getirecek programları devreye sokuyor. Öğrencilerin gelişini sağlamak, onları ileriye dönük motive etmek için 'Gördes Değerleri ile Buluşuyor' başlıklı geniş bir program hazırlandı.
            Bu çerçevede, Gördesli öğrencilerin Gördes'in yetiştirdiği bilim, sanat, iş hayatında yer edinmiş önemli isimlerle buluşması esas alındı. Bu programın ilk konuğu, CBÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. S. Sami İlker oldu.
            Belediye Kültür Sarayı Mübin Sarıoğlu konferans salonundaki buluşmaya, Liselerin son sınıflarında okuyan öğrenciler katıldı. Salon tamamen doluydu. Prof.Dr. İlker, özgeçmişi verildikten sonra, sahneye davet edildi.
            Gördes'teki okul günlerini, çocukluk hatıralarını anlatan İlker, öğrencilere başarıya giden yolun adresini gösterdi.
            Daha sonra soru cevaplı ve son derece sıcak bir havaya dönen buluşmada, Gördesli öğrenciler Dr. İlkeri soru yağmuruna tuttu. Birbirinden ilginç sorulara, Dr. İlker hatırda kalacak anekdotlarla cevap verdi.
            Yaklaşık 1,5 saat süren bu anlamlı buluşmanın ardından, Kaymakam Turgay Hakan Bilgin tarafından, Prof. Dr. Süleyman Sami İlker'e çiçek takdim edildi…  
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2327 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum