Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Recai Berber'den Önemli Açıklamalar

Cami açılışına katılan Berber, devam eden projeleri yerinde inceledi.

Reklam
Recai Berber'den Önemli Açıklamalar
16 Ekim 2016 - 14:10
Reklam
Reklam
Güneşli Mahallesinde Muradiye Camii açılışına katılan Ak Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, önemli açıklamalarda bulundu. Cami açılışının ardından Gördes'te yapımına devam edilen yatırımları yerinde inceleyen Berber, Gördes-Akhisar ve Demirci yolu, doğalgaz gibi çeşitli yatırımlarla ilgili müjdeli haberler verdi.
Güneşli Barajının sulama projesiyle ilgili bilgi veren Recai Berber, bakanlıkla temas kurduğunu belirterek, sulama projesinin Gördes Belediyesine devredilmesiyle ilgili imzaların atıldığını ifade etti.
Çevre yolunda çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini belirten Berber;. 'Gördes-Demirci yolumuzun da projesi bitti, 2017 yılı içerisinde ihale edilecek ve bu yollarımız tamamlandığında Manisa'nın en ücra yerlerinde dahi ulaşım sorunumuz kalmayacak.' dedi.
Doğalgaz kampanyasıyla ilgili başta Belediye Başkanı Muhammet Akyol ve Kaymakam Turgay Hakan Bilgin olmak üzere Gördeslilerin gayretli çalışmalarıyla hak kazanıldığını söyleyen Recai Berber; 'İnşallah doğalgaz 15 ay sonra Gördes'imize gelmiş olacak.' şeklinde konuştu.
Sosyal konutlarla ilgili de konuşan Recai Berber, sözlerini şöyle tamamladı: 'Geçtiğimiz dönem hayata geçirilen toplu konut projesinden sonra şimdi yeni bir proje daha hayata geçiyor. 220 adet sosyal konut Gördes'imize kazandırılacak. Hayırlı mübarek olsun.'
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2707 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum