Rektör Ataç Meslek Yüksekokulunu Ziyaret Etti

MCBÜ Üst Yönetimi tam kadro ilçemize geldi.

Reklam
Rektör Ataç Meslek Yüksekokulunu Ziyaret Etti
10 Ekim 2020 - 19:01
Reklam
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç ile yönetimi, üniversitenin fakülte ve meslek yüksekokullarına yaptığı ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda; Gördes Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret eden Rektör Ataç'a, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Kazaz, Prof. Dr. Ramazan Gökbunar, Prof. Dr. Kıvanç Günhan ile Rektör Danışmanları Doç. Dr. Bora Canbula, Doç. Dr. Fehmi Bardak ve Nihat Akyol eşlik etti.
Günün ilk saatlerinde ilçemize gelen Prof Dr.Ahmet ATAÇ ve ziyaret heyeti, yüksekokulda düzenlenen kahvaltıya katıldı. Daha önce 3 yıl süreyle burada Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevinde bulunan Ataç, akademik ve idari personelle tek tek sohbet etti. Gördes'in kendisi için ayrı bir yeri olduğunu ifade eden Ataç, bu eğitim öğretim yılı kapsamında programlanan ilçe ziyaretlerine Gördes'ten başlamış oldu.
Daha sonra okulun konferans salonunda akademik ve idari kadroyla bir toplantı gerçekleştiren Rektör Prof.Dr.Ahmet Ataç'a, Gördes MYO Müdürü Doç.Dr.Selim Duramaz eşlik etti.
Eğitimde yeni normalleşme kapsamında yaptığı ziyaretlerde, pandemi önlemleri çerçevesinde akademik ve idari personelle bir araya gelen Rektör Ataç; 'Değerli hocalarımızla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunduk. Görev ve sorumluluklarımızı bilerek, Manisa Celal Bayar Üniversitesi ailesi olarak hep birlikte adından söz ettiren, kendini sürekli yenileyen, topluma ve bölgesine katkı sunan çalışmalarımızla, başarı hikayeleri yazmaya devam edeceğimize inanıyorum.' ifadelerini kullandı.
Meslek Yüksekokulunda yürütülen çalışmalar hakkında da bilgi alan Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, 'Üniversitemizin her bireyi üzerine düşen sorumluluğun farkında olarak projeler üretmeli ve çalışmalarını topluma ulaştırmalıdır.' ifadelerine yer vererek, akademik ve idari personelin talep ve önerilerini dinledi.
Rektör Ataç ve beraberindeki heyet daha sonra Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol'u makamında ziyaret etti.









Reklam
Reklam
Bu haber 15252 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum