Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Şehidimizin İsmi Hatıra Ormanında Yaşayacak

Şehit Astsubay Abdulkadir Çelik için Doğanpınarda Hatıra Ormanı kuruldu.

Reklam
Şehidimizin İsmi Hatıra Ormanında Yaşayacak
06 Eylül 2016 - 14:20
Reklam
Reklam
Doğanpınarlı şehidimiz Abdülkadir Çelik'in ismi, bundan sonra hatıra ormanında yaşayacak. Gördes Orman İşletme Müdürlüğünün önderlik ettiği çalışma çerçevesinde; şehit Astsubay Üst Çavuş Abdülkadir Çelik için, Doğanpınar mahallesinde hatıra ormanı kuruldu.
            Hatıra ormanının açılışı için Kaymakam Turgay Hakan bilgin, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Selim Kasacı, daire amirleri ve kalabalık bir vatandaş topluluğu Doğanpınar mahallesine geldi.
            Şehit Çelik için önce Doğanpınar Mahallesi camiinde mevlit okundu. Ardından mezarı ziyaret edilerek dualar edildi.
            Daha sonra hatıra ormanı için tahsis edilen alana geçildi. Şehidin ailesi, çocukları, anne ve babası, akrabaları ve mahalle sakinleri alanda hazır bulundu. Hatıra ormanının tabelası törenle dikildi. Orman İşletme Müdürü Necmi Topal'ın konuşmasından sonra, Kaymakam Bilgin söz aldı.
            Kaymakam Bilgin konuşmasında; 'Şehidimizin ailesi bizim emanetimizdir. Onlara daima sahip çıkacağız ve yanlarında olacağız. Bu hatıra ormanının kurulmasında emeği geçen Gördes Orman İşletme müdürüne ve personeline teşekkür ediyorum' dedi.
            Astsubay Üst Çavuş Abdülkadir Çelik, 3 Mart 2016 tarihinde Mardin ili Dargeçit ilçesinde PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşmüştü.







Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 3421 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum