Şehir Stadına Görkemli Açılış

Gördes’in çocukları çim sahada ve modern bir tesis ortamında futbol oynamanın keyfini yaşayacak.

Reklam
Şehir Stadına Görkemli Açılış
12 Eylül 2015 - 15:54
Reklam
Gördes Şehir Stadı suni çim, tribün ve çevre düzenlemesiyle hizmete açıldı. 5 Eylül Kurtuluş Şenlikleri programı çerçevesinde düzenlenen törenlere, binlerce futbolsever ve vatandaşımız katıldı.
            Gördes Belediye başkanı Muhammet Akyol'un stadın yenilenmesinde gösterdiği büyük çaba, şehrimize önemli bir eser kazandırdı. Artık Gördes'in çocukları çim sahada ve modern bir tesis ortamında futbol oynamanın keyfini yaşayacak.
            Stat açılışına misafir olarak gelen Akhisar Belediyespor'un genç takımı büyük ilgi gördü. Bu arada Akhisar Belediyesporun hocası Cihat Aslan, futbolcularından Giray, Halil ve Bruno'ya Gördesli futbolseverler sevgi gösterilerinde bulundu.
            Açılışın ilk programı veteranların maçıyla başladı. Gördes futboluna büyük emekler vermiş olan eski şöhretler, iki takım halinde sahaya çıktı. Halkımız yıllar sonra onları tekrar izlemenin keyfini ve heyecanını yaşadı.
            Nadir Dilbaz, Nusret Şahin, Mübin Demirağ, Ahmet İnce, Mustafa Bitek, Süleyman Şeran, Mithat Karakaplan ve diğerleri oynadıkları futbolla gözlerimizi kamaştırdı. Yaşları ilerlemiş, kiloları ağırlaşmış olsa da, hepsinin yeteneği ve güzelliği yerli yerinde duruyordu.
            Bu maçtan sonra açılış için tüm futbolcular sahaya indi. Belediye Başkanı Muhammet Akyolun konuşmasından sonra, el birlik kurdele kesildi ve stat Gördes futbolunun hizmetine sunulmuş oldu.
Reklam
Reklam
Bu haber 3849 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum