Şehit Aybey'in İsmi Ölümsüzleşti

İmam Hatip Ortaokuluna Şehit Cemal Aybey'in İsmi Verildi

Reklam
Şehit Aybey'in İsmi Ölümsüzleşti
13 Mart 2019 - 17:42
Reklam
Gördes İmam Hatip Ortaokuluna, 1997 yılında vatani görevini yaparken şehit düşen Cemal Aybey'in ismi verildi. Konuyla ilgili okulda düzenlenen programa Kaymakam Bekir Abacı, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, İlçe Jandarma Komutanı J.Kd.Bçvş.Ercan Kartepe, İlçe Emniyet Amiri Abdülkadir Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü İ.Coşkun Çelik, öğretmenler, öğrenciler ve şehidin yakınları katıldı. 
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan programda Şehit Cemal AYBEY' in özgeçmişi sunucu Kadriye ÇAKIR tarafından okundu. Okul müdürü Yaşar Ali ACAROĞLU'nun günün anlam ve önemini anlatan konuşmasının ardından Kaymakam Bekir ABACI konuşmasını gerçekleştirdi.
Öğrencilerin okuduğu şiirler ve şehidin ailesine yazdığı mektuplar törene katılanlara duygulu anlar yaşattı. Okul müdürü Yaşar Ali ACAROĞLU tarafından öğrencilerin yazdığı mektuplar şehidimizin ailesine verildi. Kaymakam Bekir ABACI şehidin ailesine Türk Bayrağı ve Kuran'ı Kerim takdim etti. Belediye Başkanı Muhammet AKYOL, şehidin ailesine fotoğrafını ve sembolik olarak aslına uygun şekilde hazırlanan şahadet belgesini takdim etti.
Şehit Cemal Aybey'in 4. sınıfta okuyan yeğeni İstiklal Marşını coşkulu bir şekilde okurken, törene katılanları duygulandırdı. Mehmet ARI'nın okuduğu Kuranı Kerim tilavetinin ardından Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni İzzet ÖZBEK'in yaptığı dua ile okuldaki Şehit Cemal AYBEY köşesi açıldı. 





Reklam
Reklam
Bu haber 3262 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum