Şehit Makbulenin Torunları Sarıkamış Yollarında

46 kişilik kafile Sarıkamışa hareket etti.

Reklam
Şehit Makbulenin Torunları Sarıkamış Yollarında
07 Ocak 2018 - 23:27
Reklam
Gördes Anadolu Lisesi ve Gördes Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün ortaklaşa hazırladığı proje çerçevesinde; öğrenci, öğretmen ve yöneticilerden oluşan kafile Sarıkamış'a hareket etti.
            'Şehit Makbule'nin Torunları Sarıkamış Şehitleri İçin Yürüyor' projesi kapsamında, 35 öğrenci, 11 öğretmen ve yöneticiden oluşan toplam 46 kişilik kafile, çarşı merkezinde düzenlenen törenle dualar eşliğinde Sarıkamış'a uğurlandı.
            Kaymakam Fatih Ayaz, Belediye Başkanı Muhammet Akyol uğurlama töreninde hazır bulundu. Müftü İsmail Hatipoğlu'nun yaptığı dua sonrası, kafile çok kalabalık bir gurup tarafından şehitler diyarı Sarıkamış'a yolcu edildi.
            5 Ocak 2018 Cuma günü dualar eşliğinde yolcu edilen Gördes kafilesini, 6 Ocak Cumartesi sabah saatlerinde Sivas'ta Vali Davut Gül karşıladı. Gördes eski kaymakamı olan Vali Gül, Sivas vilayet evinde Gördes kafilesine sabah kahvaltısı verdi.
            Sarıkamış şehitliğine yürüyüş gerçekleştirecek olan Gördes kafilesi, 8 Ocak Pazartesi günü ilçemize doğru dönüş yolculuğuna çıkacak.
Reklam
Reklam
Bu haber 2042 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum