Şiir Yarışmasında Katılan Öğrenciler Ödüllerini Aldı

Başkan Akyol ve Yardımcısı Türe, öğrencilerin evlerini tek tek ziyaret etti.

Reklam
Şiir Yarışmasında Katılan Öğrenciler Ödüllerini Aldı
17 Mayıs 2020 - 19:48
Gördes Belediyesi'nin geçtiğimiz haftalarda düzenlediği 23 Nisan 100. Yıl Şiir Okuma Yarışmasının sonuçlarının belli olmasının ardından hediyeler Başkan Akyol ve Başkan Yardımcısı Türe tarafından dağıtılmaya başlandı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın ve TBMM'nin açılışının 100. Yılına özel olarak İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışmasına 5 kategoride 160 öğrenci katıldı. Oldukça yüksek bir katılımla gerçekleşen halk oylamasının sonuçları ve Yarışma Özel Jürisinin değerlendirmesi geçtiğimiz hafta belli olmuştu.
Yarışmaya Katılan Tüm Öğrenciler Ödüllendirildi
Hem Yarışma Özel Jürisi hem de halkoylaması sonuçlarına göre dereceye giren yarışmacılara hediyeleri Belediye Başkanı Muhammet Akyol ve Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Türe tarafından tek tek gezilerek dağıtılıyor. Sosyal mesafe kurallarına uyarak dağıtılan hediyeler öğrenciler ve aileleri tarafından ilgiyle karşılandı. Öğrenciler hediyelerinin geldiğini görünce oldukça mutlu oluyor.
Yarışmada dereceye giren öğrencilerin yanında, yarışmaya katılan 160 öğrenciye de hediyeler takdim ediliyor. Hediye dağıtımıyla bizzat ilgilenen Belediye Başkanı Muhammet Akyol öğrencilerle kısa süreli sohbet ederek; hediyelerini takdim ediyor, ailelerini ve öğrencileri tebrik ediyor.
Yarışmaya büyük ilgi
Yarışmadaki şiirler sosyal medyada 100 binin üzerinde izlenirken;  vatandaşlar tarafından da ilgiyle takip edildi. Yarışma sosyal medya uygulaması facebook üzerinden Türkiye'nin bir çok yerinden yaklaşık 150 bin erişim aldı.




Reklam
Reklam
Bu haber 3607 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum