Sırbistan'da Gördes MYO Rüzgarı

Novi Sad şehrindeki uluslararası kongreye yüksekokuldan 5 akademisyen katıldı.

Reklam
Sırbistan'da Gördes MYO Rüzgarı
27 Mayıs 2017 - 19:43
Reklam
Sırbistan'ın Novi Sad şehrinde düzenlenen 3.Uluslararası Ekonomi ve İşletme Kongresi (International Congress on Economics and Business-ICEB) tamamlandı. Ortaklıklarını Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi, Educons University, International Vision University ve Antalya Akev Üniversitesinin üstlendiği kongrede 28 üniversiteden ve TÜBİTAK'tan bilim insanlarının katılımıyla 107 bildiri sunuldu. Bu yıl açılış teması 'Endüstri 4.0' olarak tespit edilen kongrede, Türkçe ve İngilizce olarak ekonomi ve işletme alanından çalışmalar yer aldı.
Gördes Meslek Yüksekokulu akademik kadrosu, kongreye yoğun bir şekilde hazırlandı ve çalışmalarını sergiledi. MYO'nun Öğretim Görevlileri Bahadır Bilge AYCAN, Ali Taha İNCE, Uğur BİLGEN, Furkan GÖKSU ve Esra GÜVEN hazırladıkları bildirilerle kongrede sunum yaptı. Öğretim görevlilerin çalışmaları katılımcıların büyük ilgisini çekti.
Kongrede Gördes'le ilgili de iki sunum yer aldı. Ali Taha İnce, Bahadır Aycan ve Uğur Bilgen, 'Mesleki Farkındalık Üzerine Bir Çalışma: Gördes Anadolu Lisesi Örneği' ile 'Türkiye'de Yerel Gazetecilik Üzerine Bir Araştırma: Gördes Bölge Gazetesi' adlı bildirilerini izleyenlerin beğenisine sundu. Böylece gazetemiz ilk kez bir uluslararası kongrede araştırma konusu oldu. İnce, yaptığı sunumda Anadolu Basınının yaşadığı zorluklara dikkat çekti ve yerel gazeteciliğin önemini vurguladı.
Gördes MYO'nun öğretim görevlileri, uluslar arası bir kongrede kalabalık bir ekiple okulu temsil etmekten ve önemli çalışmalara imza atmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. 
Reklam
Reklam
Bu haber 4381 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum