Stad Açılışına Heyecan Verici Organizasyon

5 Eylül'de açılışı planlanan şehir stadı için Süper Lig ekibi Akhisar Belediyespor davet edildi.

Reklam
Stad Açılışına Heyecan Verici Organizasyon
27 Temmuz 2015 - 14:51
            Gördes şehir stadının tribün ve zemin inşası tamamlanarak, futbol oynamaya hazır hale getirildi. Gördes Belediyespor bu sezon artık gurbetçilikten kurtularak, maçlarını evinde oynamanın keyfini çıkaracak.
            Zemini suni çimle kaplanan Gördes şehir stadının açılışı, 5 Eylül kurtuluş şenliklerinde yapılacak. Gördes belediyesi açılış için, herkesi heyecanlandıracak bir organizasyon çalışması yapıyor.
            Belediye başkanı Muhammet Akyol, açılışa Akhisar Belediyesporu davet etti. Bu kapsamda devreye giren Akhisar belediye başkanı Salih Hızlı gayret sarf ediyor. Görüşmelerin devam ettiği organizasyon gerçekleşirse, Gördesli futbolseverler Spor Toto Süper Lig'in güçlü takımı Akhisarsporu ilçemizde seyretme imkânı bulacak.
            Açılış organizasyonunda ayrıca, Gördes'te futbol oynamış emekliler arasında da bir maç düzenlenecek. Bu sayede Gördes futbolunun eski yıldızlarını, bir kez daha izleme fırsatı bulacağız.
            Belediye başkanı Muhammet Akyol, çalışmalarla ilgili olarak gazetemize şu açıklamalarda bulundu: 'Bu heyecan verici organizasyon için temaslarımız sürüyor. Gerçekleşmesi adına tüm imkânlarımızı kullanıyoruz. İnşallah başarırız ve Akhisarsporu ilçemizde ağırlarız.'
Reklam
Reklam
Bu haber 5112 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum