Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Tepeköy'e Yeni Sondaj

Mahallenin su ihtiyacı yeni sondajla karşılanacak.

Reklam
Tepeköy'e Yeni Sondaj
18 Eylül 2017 - 09:41
Reklam
Reklam
MASKİ Genel Müdürlüğü, Gördes'in Tepeköy Mahallesi'ndeki mevcut sondajda su seviyelerinin düşmesi nedeniyle yeni sondaj çalışmasına başladı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelindeki vatandaşlara yeterli ve kaliteli içme suyu temin etmek adına sondaj çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda MASKİ, Gördes ilçesine bağlı Tepeköy Mahallesi'ndeki mevcut sondajın ihtiyacı karşılamakta yetersiz kalması üzerine yeni bir sondaj çalışması başlattı. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışma kapsamında, 220 metre derinliğindeki kuyu delgisi tamamlanmasının ardından kuyunun borulama ve çakıllama işlemi de sonlandırıldı. Son aşama olan deneme motopompunun montajı sonrasında sudan numune alımı yapılacak ve sonuç neticesinde yeni sondaj mahallenin kullanımına sunularak su sıkıntısı yaşanmasının önüne geçilecek.
'Dört gözle suyumuza kavuşmayı bekliyoruz'
Tepeköy Mahalle Muhtarı Hakkı Emre, 'Mahallemizde bulunan sondaj ihtiyacımızı karşılayamıyordu. Verimi düşük olduğu için suyumuz yetersiz geliyordu. Bunun için sondaj talebinde bulunduk. Şuan yeni kuyumuz açıldı; borulanması ve çakıllanması da bitti. Mahallemize sağladığı katkılardan ve hizmetlerden ötürü Cengiz Başkanımıza teşekkür ederiz. Çalışmalardan memnunuz. Dört gözle suyumuza kavuşmayı bekliyoruz. Bu ve diğer hizmetlerin devamı geldikçe de memnuniyetimiz giderek artacak' diye konuştu.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 1963 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum