Tütün Çalıştayı Büyük İlgi Gördü

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel de çalıştaya katıldı.

Reklam
Tütün Çalıştayı Büyük İlgi Gördü
26 Mart 2018 - 10:54
Reklam
CHP Gördes ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen Tütün Çalıştayı, Belediye Kültür Sarayı Mübin Sarıoğlu konferans salonunda gerçekleştirildi. Tütün üreticilerini yoğun ilgi gösterdiği çalıştaya; CHP gurup başkanvekili Özgür Özel, Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, CHP il başkanı Semih Balaban, İYİ Parti ve Saadet Partisi ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.
            Açış konuşmasını CHP ilçe başkanı Nihat Ergin'in yaptığı çalıştayda, tütüncünün üretimden satıma yaşadığı güçlükleri dile getiren konuşmaları; Ziraat mühendisi Nazım Şafak ve Çiftçi-Sen genel sekreteri Ali Bülent Erdem yaptı.
            Manisa milletvekili ve CHP gurup başkan vekili Özgür Özel çalıştayda yaptığı konuşmasında, tütün üretiminin Manisa'daki önemine vurgu yaptı. Özel şöyle dedi:
            'Manisa'da bir zamanlar pamuk beyaz altın, tütün sarı altın idi. Çalışır kazanırdık. Şimdi o eski günleri anarak, bugünkü halimize üzülüyoruz. Tütün piyasasında şapkalar havaya atıldığında insanlar huzurlu olurdu. Gazeteler her piyasada tütüncünün şapka fotoğraflarını koyardı.
            Bu çalıştaya arzu duyarak geldim. Sonuç bildirgesini önümüzdeki günlerde meclis kürsüsüne taşıyacağım. Biz elimizden geleni yapacağız. Çözüm katında olan iktidardır..'







Reklam
Reklam
Bu haber 2747 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum