Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

U-11 Cup'ta Şampiyon Beşiktaş

Hıdrellez Festivali kapsamında ilçemizde ilk kez düzenlenen turnuva büyük ilgi gördü.

Reklam
U-11 Cup'ta Şampiyon Beşiktaş
11 Mayıs 2016 - 13:08
Reklam
Reklam
Gördes Belediyesi 10. Kültür ve Hıdrellez Festivali  kapsamında düzenlenen Gördes U11 Cup futbol turnuvasında Beşiktaş şampiyon oldu.  Turnuvaya; Beşiktaş, Akhisar Bld. Spor, Göztepe, Altay, Manisa Büyükşehir Belediyespor ve Gördes Belediyespor katıldı. Gördes Kaymakamı T. Hakan Bilgin, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol ve belediye meclis üyelerinin de takip ettiği turnuvaya sporseverler yoğun ilgi gösterdi.
Cuma günü ilçeye gelen futbol takımları üç gün ilçemizde ağırlandı. Tüm takımların kıyasıya rekabet ettiği turnuvada futbol adına her şey vardı. Sporseverlerin ilgiyle izlediği turnuvada tribünler miniklerin heyecanına ortak oldu. Cumartesi ve pazar günü Gördes Belediyesi Spor Tesislerinde oynanan karşılaşmalar sonucunda  Beşiktaş U-11 takımı namağlup  şampiyon olmayı başardı.
Turnuvayı; Göztepe 2. , Altay 3. , Gördes Bld. Spor 4. , Manisa BBSK 5. ve Akhisar Bld. Spor 6. olarak tamamladı. Turnuvanın ödül töreni de renkli anlar yaşandı. Tüm takımlar seremoni için futbol sahasında yerini aldı. Kupalarını büyük bir coşkuyla kaldıran miniklerin mutlulukları görülmeye değerdi. Ödül töreninde Kaymakam Bilgin ve Başkan Akyol sporcuları tebrik ederek, madalyalarını taktı. Turnuvada anneler için de bir sürpriz hazırlandı. Sporculara verilen çiçekler, sporcular tarafından tribünlerde kendilerini izleyen annelere takdim edildi. Annelere yapılan bu jest tribünlerde büyük mutluluk yaşattı.
İlk kez düzenledikleri turnuvanın, geleneksel hale gelmesini hedeflediklerini belirten Belediye Başkanı Muhammet Akyol; "Sporseverlerin hizmetine sunduğumuz yeni futbol sahamızla birlikte bu tarz aktivitelere ev sahipliği yapabileceğimizi söylemiştik. Bu yıl birincisini düzenlediğimiz turnuvada takımlarımızı büyük bir misafirperverlikle ağırlamak için elimizden geleni yaptık. Çocuklarını izlemeye gelen ailelerimizi de en güzel şekilde ağırladık. Gördes U11 Cup'a katılan sporcularımıza, tüm antrenörlere teşekkür ediyorum. Turnuvada büyük bir azimle mücadele eden çocuklarımızı da ayrıca tebrik ediyorum.'  dedi.








Fotoğraflar: Serkan Temel
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 4489 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum