Üniversite Adaylarına Meslek Tanıtımı

MCBÜ Meslek Yüksekokulları ilçemize gelerek seminer verdi.

Reklam
Üniversite Adaylarına Meslek Tanıtımı
24 Nisan 2017 - 14:11
Reklam
İlçemizde öğrenim görmekte olan lise son sınıf öğrencileri için anlamlı bir etkinliğe imza atıldı. 'Hangi Bölüm Bana Uygun' başlığı altında düzenlenen eğitim seminerinde öğrencilere tercih edebilecekleri bölümler anlatıldı. Belediye Kültür Sarayında düzenlenen seminerde, Manisa Celal Bayar Üniversitesinin Meslek Yüksekokullarından gelen akademisyenler, kendi okulları ve bölümleri hakkında öğrencilere bilgi verdi.
Eğitim seminerinin düzenlenmesine aracılık eden Gördes Anadolu Lisesi müdürü Bünyamin Orhan yaptığı açıklamada; 'Manisa merkezde düzenlenen MCBÜ Tanıtım günlerine öğrencilerimizi götürmüştük. Oradaki değerli hocalarımızı ilçemize davet ederek, tercih yapacak öğrencilerimize daha detaylı sunumlar yapmalarını rica ettik. İlçemize gelerek eğitim veren tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum' dedi.
Programda söz alan İlçe Milli Eğitim Müdürü İ.Coşkun Çelik, doğru meslek seçiminin öğrencilerin geleceği için önemine vurgu yaptı. LYS'ye sayılı günler kala öğrencilerin daha gayretli çalışmaları gerektiğini ifade etti.
Seminerin ilk haftasında Demirci, Akhisar, Köprübaşı ve Kırkağaç Meslek Yüksekokullarından akademisyenler okullarındaki bölümleri öğrencilere tanıttı. Önümüzdeki hafta diğer meslek yüksekokulları da ilçemize gelerek tanıtımlarına devam edecek. Ayrıca öğrenciler bölümlerin puanları, iş olanakları ve öğrenim şartları hakkında merak ettiklerini sorma imkanı buldu.
Reklam
Reklam
Bu haber 2820 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum