Yardım Kampanyasına İlgi Çığ Gibi

Halep için ilçemizin dört bir yanından yardım yapılıyor.

Reklam
Yardım Kampanyasına İlgi Çığ Gibi
09 Ocak 2017 - 14:32
Reklam
Kaymakam Turgay Hakan Bilgin'in öncülük ettiği, 'Gördes'ten Halep'e Yardım Eli Uzanıyor' kampanyası çığ gibi büyüyor. İlçe merkezinden kırsal mahallelere kadar, öğrencisinden yaşlı ve emeklisine kadar, herkes bu insanlık kampanyasına büyük ilgi gösteriyor.
Belirlenen ayni yardımların yanı sıra, nakdi yardımlarında kabul edildiği kampanyada, tertip komitesi ve gönüllü çalışanlar büyük fedakârlık örneği gösteriyor. Edinilen bilgelere göre, bir hafta içerisinde, beklenenin ve tahmin edilenin çok üstünde yardım yapıldı.
            Kampanya giderek büyüyor. Duyarlı ve yardımsever halkımız, yeni organizasyonlarla, kampanyaya destek veriyor. Şimdi de hanımlar harekete geçmiş durumda. 9 Ocak ve 16 Ocak pazartesi günlerinde 2 kermes düzenlenecek. Hanımların ev yapımı ürünleri bu iki kermeste satışa çıkacak ve elde edilen gelir kampanyaya devredilecek.
            Kaymakam Turgay Hakan Bilgin, kampanya ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: 'Gördes halkı, Halep'teki mağdur insanlara yardım için seferber olmuş durumda. Bir hafta içerisinde tahminimizin çok üzerinde bağış gerçekleşti.
            Gördes halkının ne kadar yardımsever ve fedakâr olduğu, bu kampanya ile bir kez daha görüldü. Yardımseverlere, kampanya için çalışanlara, kamu kurum ve kuruluşlarına ve herkese teşekkür ediyorum' dedi.
Reklam
Reklam
Bu haber 2502 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum