Yaz Spor Okulunda Forma Töreni

Yaz tatilini spor yaparak değerlendiren öğrencilere formaları verildi.

Reklam
Yaz Spor Okulunda Forma Töreni
03 Eylül 2019 - 00:39
Reklam
Gördes Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen Yaz Spor Okullarına devam eden öğrencilere forma dağıtım töreni gerçekleştirildi.
Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksinde gerçekleştirilen törene, Gördes Kaymakamı Bekir Abacı, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, AK Parti İlçe Başkanı Rıza Dilcan, MHP İlçe Başkanı Abdürrazik Yonat, Belediye Meclis Üyeleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Halil Erden,  Kurs hocaları ve Spor kurslarına devam eden öğrenciler katıldı. Törende protokol üyeleri tarafından öğrencilere formaları takdim edildi.
Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği ücretsiz yaz spor okullarında basketbol, futbol, voleybol, geleneksel okçuluk, masa tenisi, bocce ve dart gibi 6 farklı spor branşında eğitim verildi. Yaz spor okullarında 6 farklı branştan yaklaşık 200 öğrenci eğitim aldı. Yaz spor okulları spor kursuna devam eden öğrenciler Kaymakam Bekir Abacı ve Belediye Başkanı Muhammet Akyol'a kurs imkânı sağladıkları için teşekkür etti.
Kayıtların açıldığı ilk günden itibaren çocukların yaz spor okullarına gösterdiği ilgiden büyük memnunluk duyduğunu belirten Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, 'Yaz spor okullarımız ile bu yıl da çocuklarımıza yaz aylarını faydalı şekilde değerlendirme imkânı sağladı. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın gelişimine katkı vermek, kötü alışkanlık edinmelerinin önünü kesmek adına yaz spor okulları ile öğrencilerimizin sporu daha sağlıklı yapma imkanı sağladık. Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksini Gördes'imize kazandırarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha güzel alanlarda spor yapmalarına yardımcı olduk. Belediyemiz ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğümüz iş birliğinde öğrencilerimiz ücretsiz düzenlenen yaz spor okullarımızda yaz aylarını en iyi şekilde değerlendirdiklerini düşünüyoruz. Çalışmalarda neredeyse sona yaklaştığımız havuz projemizin de tamamlanmasının ardından İnşallah bir sonraki Yaz Spor Okullarımızda yüzme ile ilgili branşlarımız da olacak ' dedi
Reklam
Reklam
Bu haber 1826 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum