Yeni Dönemin İlk Meclis Toplantısı Yapıldı

Muhammet Akyol başkanlığında ilk Belediye Meclis toplantısı yapıldı.

Reklam
Yeni Dönemin İlk Meclis Toplantısı Yapıldı
12 Nisan 2019 - 12:36
Reklam
Gördes Belediye Meclisinin 31 Mart yerel seçimleri sonrası ilk toplantısı, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol başkanlığında yapıldı. Başkan Akyol, yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulundu. 2018 yılı faaliyet raporunun oy birliğiyle kabul edildiği toplantıda meclis içi komisyonların seçimleri yapıldı.
Yeni dönemin ilk toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla açıldı. Meclisin en genç iki üyesi olan Taner Yiğit ve Şerif Sevim ile meclis katip üyeliğinin oluşmasıyla başlayan toplantıda yapılan oylamalar sonucu meclis katip üyeliğine Taner Yiğit ve Seyyide Cenki seçildi. Yeni dönemin Gördes'e ve meclis üyelerine hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Muhammet Akyol, 'İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde Gördes'imize, Manisa'mıza ve ülkemize hayırlı hizmetlerde bulunuruz' ifadelerini kullandı.
Yeni dönemin ilk meclis toplantısında meclis içi organların seçimleri de yapıldı. Seçimler sonucu Gördes Belediye Meclisi 1. Başkanvekili Nurettin Kırmızıay, 2. Başkan Vekili ise Süleyman Doruk oldu. Seyyide Cenki ile Taner Yiğit ise divan katibi olarak seçildi. Gördes Belediyesi Encümen Üyeliklerine ise Taner Yiğit ve Seher Eren seçildi. Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği ve Ege Belediyeler Birliği Meclis üyeliklerinin seçimlerinin ardından meclis gündemine geçildi. Meclis gündeminde 2018 yılına ait bir yıllık Faaliyet Raporu görüşülerek oy birliği ile onayladı.
Gördes Belediyesi Komisyonları şu isimlerden oluştu;
Plan ve Bütçe Komisyonu: İlhan Türe, Ali Peker, Nurettin Kırmızıay
İmar ve Bayındırlık Komisyonu: Ahmet Esen, Seyyide Cenki, Şerif Sevim
Vergi Dairesi Satış Komisyonu: Nurettin Kırmızıay
Milli Eğitim Müdürlüğü Danışma Kurulu: Seyyide Cenki
Reklam
Reklam
Bu haber 5885 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum