Yeni TOKİ Projesinin Temeli Atıldı

Atatürk mahallesine yapılacak 200 konutluk projenin inşaatı başladı.

Reklam
Yeni TOKİ Projesinin Temeli Atıldı
04 Haziran 2017 - 19:56
TOKİ ve Gördes Belediyesi tarafından Atatürk Mahallesine yapılacak olan 200 Konutluk 2. Etap TOKİ Projesi'nin temeli atıldı.
Gördes Belediyesi, vatandaş odaklı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu doğrultuda vatandaşlarımızın uygun koşullarla ev sahibi olmasını hedefleyen Gördes Belediyesi'nin girişimleri sonucunda TOKİ tarafından yeni projeler hayata geçiriliyor. Atatürk Mahallesi'nde inşa edilecek olan içerisinde 200 Konut, 1 Ticaret Merkezi ve 1 Mescit bulunan konut projesinin şantiye kurulumunun tamamlanmasının ardından geçtiğimiz günlerde temeli atıldı.
Toplam 10 bloktan (200 Konut) oluşan 2. Etap TOKİ projesinin içerisinde ticaret merkezi, mescit ile altyapı ve çevre düzenleme işleri de yer alıyor.
Vatandaşların uygun fiyata ev sahibi olması için konut projelerine devam edildiğini belirten Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol; " Gördes'te TOKİ sözümüzü ikinci defa yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.  Bilindiği gibi ilçemize daha önce kazandırdığımız TOKİ konutlarında ikamet eden vatandaşlarımız gerçekten çok memnun. Bu memnuniyet ve olumlu tepkiler vatandaşlarımızın 2. etap için istekli olmalarını sağladı. TOKİ ve belediyemiz iş birliği ile Atatürk Mahallesinde 200 konut inşa ediliyor. Yüklenici firma şantiye kurulumunu tamamladı. Projemizin içerisinde bulunan mescit, ticaret merkezinin yanında ve ilk blokun da temeli atıldı. Tüm hızıyla devam eden çalışmaların yakından takipçisiyiz. İlçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.
2. Etap TOKİ Projesi'nin temelinin atılmasından dolayı hak sahipleri büyük mutluluk yaşarken; Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol'a memnuniyetlerini iletiyor.
Yatay mimari konseptli projede; 2+1 planında inşa edilecek konutlar, zemin+4 yüksekliğinde olacak. Cephe tasarımlarında geleneksel mimari ile modern mimari sentezlenecek. Cephelerde zemin kat seviyesine kadar taş kaplama, balkon cephelerinde ve pencere kenarlarında ahşap görünümlü dış cephe elemanları kullanılacak. Projeyle, nitelikli sosyal çevre imkânı sunulurken Atatürk mahallesinde yeni bir yaşam merkezi oluşturulacak.
Reklam
Reklam
Bu haber 4898 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum