Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yeraltı Çöp Konteynerleri Yaygınlaşıyor

İlçe merkezinde 5 farklı noktaya daha konteyner kuruldu.

Reklam
Yeraltı Çöp Konteynerleri Yaygınlaşıyor
06 Ağustos 2018 - 10:16
Reklam
Reklam
Gördes Belediyesi,  çevre kirliliğini önlemek için modern yer altı çöp konteyner sistemini yaygınlaştırmaya devam ediyor. Yer altı çöp konteyneri sisteminin yaygınlaştırılmasıyla birlikte çöp ve atıkları yer altında izole ederek, koku, bakteri, hastalık ve birçok istenmeyen çevre kirliliği ile birlikte oluşan görsel kirliliğin önüne geçiliyor.
Modern Yer Altı Çöp Konteynerleri 10 Farklı Noktada
Gördes Belediyesi bu kapsamda daha önce 5 farklı noktaya monte ettiği modern yer altı çöp konteynerlerine ilave olarak ana cadde üzerinde yer alan Atatürk Mahallesi Fatih Bulvarına 2, Uzunçam Mahallesine 2, Adnan Menderes Mahallesine 1 olmak üzere 5 farklı noktaya daha modern yer altı çöp konteyner sistemini kurdu. Modern yer altı çöp konteynerleri toplamda 10 farklı noktada vatandaşların hizmetinde olacak.
Modern yer altı çöp konteyner sistemiyle çevre kirliliğinin ortadan kalktığını belirten Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, 'İlçemizde çevre bilincini geliştirmek, çöplerin oluşturduğu kötü kokuları önlemek ve çevre kirliliğini tamamen ortadan kaldırmak amacıyla belirli noktalarda yer altı çöp konteynerleri monte edildi. Amacımız vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet verebilmektir' dedi.
'Önceliğimiz İnsan Sağlığı ve Çevre Temizliği'
Gördes Belediyesi olarak çevre temizliği ve insan sağlığına oldukça önem verdiklerini ifade eden Başkan Muhammet Akyol "İlçemizin daha güzel hale gelmesi adına, modern yer altı çöp konteyneri sistemini ilçemizde yaygınlaştırıyoruz. Modern yer altı çöp  konteynerleri sayesinde çevredeki hoş olmayan görüntülerin oluşmasının da önüne geçiyoruz. Gördes Belediyesi olarak, çevre temizliği konusunda hassas davranıyoruz. Vatandaşlarımızın sağlığı ve çevre temizliği önceliğimiz' diye konuştu.
Vatandaşlar Hizmetten Memnun
Toplamda 10 farklı noktaya monte edilen modern yeraltı çöp konteynerlerinin çevre kirliliği ve insan sağlığı açısından çok isabetli bir çalışma olduğunu ifade eden vatandaşlar Gördes Belediyesi'nin bu uygulamasını takdirle karşılıyor.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 6295 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum