Yıkılanın Yerine Ne Yapılacak?

Belediyeye ait binanın yıkımı günlerdir sürüyor.

Reklam
Yıkılanın Yerine Ne Yapılacak?
25 Aralık 2017 - 17:23
Çarşı merkezinde Gördes Belediyesine ait üç katlı bina hafta içerisinde yıkıldı. Yıkım çalışmaları, halkımız tarafından ilgiyle izlendi. İki gün devam eden çalışmalarda, civarda geniş güvenlik önlemleri alındı.
            Belediye bu binayı niye yıktı. Yerine ne yapılacak? Bu meraklı soruların cevabını bulmak için, Belediye Başkanı Muhammet Akyol ile görüştük. Başkan Akyol, yeni projeyle ilgili olarak önemli bilgiler verdi.
            5 kat olarak hazırlanan projede, zemin katta 4 adet dükkân çıkacak. Bu dükkânların 33'er metrekare olacağı ifade edildi. Zemin üstü toplam 4 katta ise ofis merkezleri inşa edilecek. Her katta 3 ofis olacak ve toplamda 12 adet ofis üretilecek.
            2018 yılının ilk ayında proje ihaleye çıkarılacak. İnşaatın 1 yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Yeni projeyle ilgili olarak Başkan Akyol şunları söyledi: 'Mevcut binanın kullanımında arızalar ortaya çıkmaya başladı. Onun da bir ömrü var elbette. Yeni bir proje geliştirdik. Gördes'in dükkân ve iş yeri sıkıntısı ortada. Bunu dikkate alarak, bu işe giriştik. Yeni yapılanmada dükkân ve ofisler önemli bir ihtiyaca cevap verecek. İlçemiz için hayırlı olsun..'
Reklam
Reklam
Bu haber 2962 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum