Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yılın Ahisi Mustafa Keçeci

Ahilik Haftası ilçemizde düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Reklam
Yılın Ahisi Mustafa Keçeci
28 Mayıs 2016 - 16:52
Reklam
Reklam
23–29 Mayıs tarihleri, ülkemizde Ahilik Haftası olarak kutlanıyor. Gördes Esnaf ve Sanatkârlar Odası, hafta dolayısıyla zengin ve renkli etkinlikler düzenledi. Hafta içerisinde hal binası önünde düzenlenen etkinliğe, esnaf ve sanatkârların yanı sıra çok sayıda vatandaşımız büyük ilgi gösterdi.
            Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Mustafa Keçeci'yi bu yılın Ahisi seçti. İlçemizde 35 yıldır marangozluk yapan Mustafa Keçeci, belgesini kaymakam Turgay Hakan Bilgin'in elinden aldı. Yılların sanatkârı Mustafa Keçeci; 'Böyle bir unvana layık görülmek beni mutlu etti. Bunca yıllık meslek hayatımın en güzel armağanı' dedi.
            Bu yılın en genç girişimcisi elektrik tesisatçısı Ali Sakız ve yılın kadın girişimcisi olarak kantin işletmecisi Hacer Kubilay seçildi. Sakız ve Kubilay'a belgeleri Belediye Başkan yardımcısı İlhami İlhan ve İlçe Jandarma Komutanı Ütğm. Selim Kasacı tarafından verildi.
            Ödül ve belge töreninin ardından, Esnaf ve Sanatkârlar Odası tarafından yaptırılan 2 kazan keşkeğin kapakları dualarla açıldı. Misafirlere keşkek ile beraber höşmerim tatlısı ikram edildi.


Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 4043 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum