Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yüksekokulda Görev Değişimi

Gördes MYO Müdürlüğü'ne Doç.Dr.Selim Duramaz atandı.

Reklam
Yüksekokulda Görev Değişimi
29 Temmuz 2020 - 16:52
Reklam
Reklam
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Gördes Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü'ne Doç.Dr.Selim Duramaz atandı. Gördes MYO'da düzenlenen devir teslim töreninde eski müdür Dr.Öğr.Üyesi Ercan Uşun'a plaket takdim eden Doç.Dr.Selim Duramaz göreve başladı.
Devir teslim töreninde konuşan Dr.Öğr.Üyesi Ercan Uşun: 'Yaklaşık 6 yılı bulan görev süremde okulumuz için elimden geleni yapmaya çalıştım. Bu önemli görevi çok değerli bir hocamıza devrediyorum. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum, Gördes MYO'nun gelişmesi için kendisine her zaman destek olacağız' dedi.
Gördes MYO Müdürü Doç.Dr. Selim Duramaz yaptığı açıklamada; 'Öncelikle Rektörümüz Sayın Prof.Dr.Ahmet Ataç'a bizi böyle bir göreve layık gördüğü için teşekkür ederim. Kendisinin gerek Gördes MYO Müdürü ve Demirci Eğitim Fakültesi Dekanı olduğu dönemlerde gerekse Rektörlüğü döneminde çok büyük katkıları mevcut. Bizler de hocamızın tecrübelerinden istifade ederek, Meslek Yüksekokulumuz ve Gördes adına elimizden gelen gayreti göstermeye çalışacağız. Gördes halkının desteği bizim için çok değerli. Geçmişten bu yana Gördes'in Üniversite için gösterdiği gayretin karşılığı olarak biz de bu dönem ilçemiz için yeni katkılar sunma çabası içinde olacağız. Okulumuzu akademik, sosyal, kültürel ve sportif yönlerden daha ileriye taşımak için mesai harcayacağız. Önceki idarecilerimize emekleri için teşekkür ederim ' dedi.
Doç.Dr.Selim Duramaz Kimdir?
Celal Bayar Üniversitesi Bankacılık ve Finans Bölümünde Lisans eğitimini tamamladıktan sonra Maliye bölümünde yüksek lisansını bitirdi. İktisat alanında doktora eğitimini tamamlayan Duramaz, MCBÜ Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunda Dr.Öğretim Üyesi ünvanını aldıktan sonra 2018 yılı Aralık ayında Doçent oldu. Çok sayıda ulusal ve uluslararası bilimsel araştırma ve projede ismi bulunan Duramaz, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunda çeşitli idari görevler aldı. Türkiye Katılım Bankaları Birliği Makale Yarışmasında ikincilik ve MCBÜ 2018 yılı Bilimsel Yayın Performans ödüllerinde dereceleri bulunmaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır.  
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 11063 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum